Karaman’da Bilisim Sektöründe Kariyer Ve Bilgi Güvenligi Konusulacak

Karaman’da, 11 Subat 2016 Persembe günü, Bilisim Sektöründe Kariyer ve Bilgi Güvenligi konulu konferans düzenlenecek.

Karaman’da Bilisim Sektöründe Kariyer Ve Bilgi Güvenligi Konusulacak

Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü Gençlik Merkezi ve Ticaret Il Müdürlügü is birligi ile 11 Subat Persembe günü “Bilisim Sektöründe Kariyer ve Bilgi Güvenligi” adli konferans düzenlenecek.
Karaman Gençlik Merkezi konferans salonunda gerçeklesecek olan ve saat 14.00’da baslayacak olan konferansa konusmaci olarak Çözüm Tasarim Danismani Dinçer Kalaç katilacak.
Gençlik Merkezi olarak güzel bir programa ev sahipligi yaptiklarini belirten Gençlik Merkezi Müdürü Sabettin Gezen, özellikle bilisim sektöründe ilerlemek isteyen ve kariyer yapmak isteyen genç arkadaslarimiz için kaçirilmayacak bir firsat. Gençlik Merkezi olarak bu ve benzeri konferans ve seminerler ile gençlerimize gelecekleri için yol göstermeye devam edecegiz” dedi.
Gençler için konferansin büyük önem tasidigi belirten Ticaret Il Müdürü Yusuf Ari ise;” Hayatimizin her alaninda teknolojiden bir parça görmek mümkün. Mobil cihaz kullaniminin arttigi son yillarda hedef kitlesine ulasmayi amaçlayan firmalar mobil uygulamalarina önem vermektedir. Bu alanda olusan is gücü ihtiyaci ise bos vakitlerini sosyal aglarda geçiren gençlerimiz için yeni bir kariyer kapisi açmaktadir. Gençlere kariyer hedeflerine yol göstermek, bilisim sektörü ve bilgi güvenligi (siber saldirilar) konularinda bilinçlenmelerini saglamak amaciyla tüm gençlerimizi düzenlenecek olan konferansa davet ediyoruz” seklinde konustu.
“Gençler Için Güzel Bir Firsat”
Karaman’da gerçeklesecek konferansin genç arkadaslar için güzel bir firsat ve deneyim olacagini belirten Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürü Hayati Kisacik;” Dünya’nin büyük siber saldirilarla karsi karsiya kaldigi ve bilgi güvenliginin önem arz ettigi bugünlerde bu saldirilarin nasil gerçeklesebilecegi konusunda da genç arkadaslarimizin bilinçlenmesi açisindan güzel bir firsat. Ayrica bilisim sektöründe ilerlemek isteyen genç arkadaslarimiz için farkindalik olusturacak ve onlarin bilinçlenmesini saglayacak güzel bir konferans olacak” diye konustu.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284