Karaman’da Fidan Dikimi Etkinligi Yapilacak

Gençlik ve Spor Bakanligi’nin Orman ve Su Isleri Bakanligi ile yaptigi protokol ile 5 Aralik Dünya Gönüllüler Günü kapsaminda Karaman’da fidan dikimi etkinligi yapilacak.

Karaman’da Fidan Dikimi Etkinligi Yapilacak

Tüm yurt çapinda gönüllü gençler ile yapilacak olan fidan dikimi etkinligi Karaman’da da 12 Aralik 2015 Cumartesi günü saat 09.30’da baslayacak. “Dikili Bir Agacin Olsun” etkinligi için Gençlik Merkezine kayit yaptiran gençler Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü önünde toplanarak kendileri için belirlenen alanda fidanlarini dikme sansi bulacak.
Karaman’da yapilacak fidan dikimi etkinligine gönüllü Gençlerimizin katilmasini önemseyerek, gelecege daha temiz ve havasi kirlenmemis bir dünya birakmak üzere üstlenecekleri bu manevi göreve duyarsiz kalmayacaklarini bilerek, bütün ilimiz gençligini bu etkinlige katilmaya davet ediyoruz.
Proje hakkinda ayrintili bilgi için; Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü Gençlik Merkezi’nin 03382131611 numarali telefonunu arayabilir, basvuru için //gencgonulluler.gov.tr/ilan/dikili-bir-agacin-olsun adresini ziyaret edebilirsiniz.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284