KGRT’den Vali Tapsız’a Hoşgeldin Ziyareti

14 Haziran’da ilimizin 11. Valisi olarak göreve başlayan Vali Süleyman Tapsız’a hoş geldin ziyaretleri kapsamında ziyaretler sürüyor.

KGRT’den Vali Tapsız’a Hoşgeldin Ziyareti
40 yıldan buyana kesintisiz yayın hayatını sürdüren Karaman’ın Sesi Gazetesi kurucusu Medeni Yavuzaslan, eşi Fatma Yavuzaslan, Gazete imtiyaz sahibi Fahri Nisan Yavuzaslan, KGRT Yönetim Kurulu Başkanı Senem Yavuzaslan Memiş, Genel Müdür Emel Yavuzaslan, Karaman’ın Sesi Gazetesi muhabiri ve Haber Koordinatörü Sultan Akbulut, muhabirler Abdullah Atael ve Selahattin Güldeste ile Karaman fotoğraf sanatçısı Mustafa Koçak ziyaret ederek bir süre sohbette bulundular.
Ziyaret sırasında bizleri kabul eden Vali Süleyman Tapsız, “KGRT ekibi olarak hem size hem çalışanlarınıza hoş geldiniz diyorum. Bizim Karaman’da ikinci haftamız. İnşallah bundan sonra basınımızın yardımıyla halkımıza daha rahat ulaşacağız. Mesajlarımızı sizlerin aracılığıyla ileteceğiz. Biz buraya hayırlı niyetlerle geldik. Burada inşallah güzel hizmetler yapacağız. Hem ilimizin milletvekilleriyle, siyasetçilerimizle, halkımızla, sivil toplum kuruluşlarımızla beraber Karaman’ın gelişmesi, kalkınması ve daha büyük hedeflere ve ileriye gitmesi için el birliğiyle burada hizmet edeceğiz. Biz burada tek başımıza bir şey yapacağız değiliz. Sizlerle birlikte, halkımızla beraber yapacağız. Karşılıklı güven esasına dayalı olarak burada çalışacağız. Bir her zaman halkımıza güveniyoruz ve onların yanındayız. Kapımız ve gönül kapımız halkımıza her zaman açık. Biz burada halkın içinden gelen insanlar olarak tamam devleti temsil ediyoruz ama devleti de millet oluşturuyor. O nedenle Karaman’ı elbirliğiyle daha güzel yarınlara götüreceğiz. Ben ziyaretinizden dolayı tekrar teşekkür ediyorum. Yayın hayatınızda başarılar diliyorum” dedi.
Bizde KGRT olarak Vali Süleyman Tapsız’a yeniden hoş geldin der, çalışmalarında başarılar diler ve Karaman için yapılacak olan her türlü çalışmanın içerisinde bizzat yer almayı arzu eder, saygılar sunarız.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284