Konya-Karaman-Mut Arasindaki Yolun Sicak Asfalt Kaplamasi 2014 Yilinda Bitecek

Ulastirma, Habercilik ve Denizcilik Bakanligi Müstesari Habib Soluk, yapimi devam eden Konya-Karaman-Mut arasindaki sicak asfalt kaplamasinin asinmasi dahil 2014 yilinda tamamlanacagini söyledi.

Konya-Karaman-Mut Arasindaki Yolun Sicak Asfalt Kaplamasi 2014 Yilinda Bitecek

Hafta sonu ulasim yatirimlarini degerlendirmek üzere Karaman’a gelen Ulastirma, Habercilik ve Denizcilik Bakanligi Müstesari Habib Soluk devam eden yollar hakkinda verdigi bilgide, “Mut - Ermenek arasindaki 77 km’lik yolun 40 km’si Konya Bölgesine, 37 km’si Mersin Bölgemize aittir, Mersin Bölge Müdürlügü ihalesini yapti. Ancak 2 yildir kamulastirma nedeniyle bu yola baslayamiyoruz. Kamulastirmalarda vatandaslarimizin bizlere yardimci olmasi gerekmektedir. Her ne kadar arazinizden bir miktar kaybetseniz de yol yapimiyla arazinizin degeri artacaktir, biz hiçbir zaman vatandaslarimizi magdur etmeyiz. Bizim amacimiz vatandaslarimiza hizmet etmektir” dedi.

Soluk, Karaman çevre yolunda çalismalarin yapilabilmesi için Belediye’nin 1 Mart 2013 tarihine kadar hazirliklarini tamamlayip projesini Bakanliga sunduklari takdirde bu yolun 2014 yilinda yapiminin tamamlanacagini, çevre yolunun güzergahinin genis olmasi halinde buraya bisiklet yolu da yapilabilecegini sözlerine ekledi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284