LCD TV’yi Sirtina Sararak Çaldi

Karaman’da gece konakladigi bir ögretmenevinin LCD TV’sini sirtina sararak çalan hirsiz, kaçarken güvenlik kamarasi tarafindan görüntülendi. Ayni hirsiz bir hafta önce de bir marketten ayni yöntemle kasar peynir çalarken güvenlik kamerasina takilmisti.

LCD TV’yi Sirtina Sararak Çaldi

Olay, önceki gün Fenari Mahallesi’nde bulunan ögretmenevinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Ahmet E. (22), aksam saatlerinde konaklamak için ögretmenevine yerlesti. Geceyi burada geçiren sahis, sabah saatlerinde erkenden uyanarak, odada bulunan 51 ekran LCD TV’yi sirtina bagladiktan sonra fark edilmemesi içinde üzerine montunu giydi. Hirsiz daha sonra resepsiyon görevlisine kendisini fark ettirmeden hizlica ögretmenevinden ayrildi. Odadaki TV’nin çalindigi ise temizlik görevlisinin odaya girmesiyle ortaya çikti. Durumun polise bildirilmesi üzerine gelen ekipler güvenlik kamerasi görüntülerini izledi. Sahsin sirtindaki TV ile kaçisi güvenlik kameralari tarafindan saniye saniye görüntülendi. Polis yaptigi arastirmanin ardindan süphelinin kimligini tespit etti. Kisa sürede polis tarafindan yakalanarak gözaltina alinan hirsizlik süphelisi, emniyetteki ifadesinin ardindan sevk edildigi mahkemece tutuklanarak Karaman M Tipi Kapali Cezaevine kondu. Ahmet E.'nin hirsizliktan çok sayida sabikasinin bulundugu ögrenildi.
AYNI HIRSIZ BIR MARKETTEN DE KASAR PEYNIR ÇALDI
Bir hafta önce de bir markete müsteri gibi giren Ahmet E. tezgahlara baktiktan sonra, kimsenin olmadigi bir anda süt ürünlerinin bulundugu tezgahtan bir kalip kasar peynirini hizli bir sekilde pantolonunun arkasina soktu. Bu anlar ise marketin güvenlik kamerasi tarafindan kaydedildi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284