Sezen: Ermenek Ve Sariveliler Bizi Bagrina Basti. Binlerce Tesekkür Ederiz

Cumhuriyet Halk Partisi Il örgütü, Milletvekili Adayi Av. Saim Sezen ve eski Devlet bakanlarindan Fikret Ünlü ile Ermenek ve Sariveliler ilçelerimizde yogun yagisa ragmen hiz kesmeden bölgedeki seçmenlerle oranin sorunlarini dinlemeye devam ediyorlar.

Sezen: Ermenek Ve Sariveliler Bizi Bagrina Basti. Binlerce Tesekkür Ederiz

Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekili Adayi Av. Saim Sezen yapmis oldugu konusmasinda bölgedeki seçimden seçime çözüm üretmekle degil, kalici çözümlerle olmasi gerektigini, yapilan yatirimlarin Karaman ve Taseli bölgesinde yeterli olmadigini ifade ederken bu bölgenin insanin daha iyisine layik oldugunu ve bununda Cumhuriyet Halk Partisi iktidari ile mümkün olacagini belirtti.
Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekili Adayi Av. Saim Sezen bu bölgenin sorunlarini biliyorum çünkü bu bölgenin çocuguyum sizler, bizler, hep beraber oldugumuzda inanin çözemeyecegimiz sorun yoktur. Insallah 1 Kasimda Karaman ve Taseli bölgesinin ekonomik açidan sikintilari çözülmüs Cumhuriyet Halk Partisi iktidarinda; insan olmanin vermis oldugu onurla kimseye muhtaç olmadan kaliteli yasama kavusacaktir, diyerek Taseli bölgesindeki diger köylere gitmek üzere ayrildilar.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284