Masterler Sampiyon Karaman Olarak Döndüler

2-7 Eylül 2014 tarihleri arasinda, Makedonya’da yapilan futbol turnuvasina katilan Karaman70 Masterler Karaman`a döndü.

 Masterler Sampiyon Karaman Olarak Döndüler

Sevginin, hosgörünün, dost ve kardesligin sembolü olan Yunus Emre'ye layik olup, onunla özdeslesmis Karaman'lilar oldugunu ispat ederek döndü.

Masterler 70 Genel Koordinatörü Mustafa Sari konuyla ilgili yaptigi açiklamada, “Makedonya hükümet yetkililerinin, halkinin ve turnuvaya katilan yerli ve yabanci takimlarin nazarinda en centilmen, en candan, en sevecen ve dost bir ekip hüviyetinde Karamanlilar intibasini birakarak döndü. Birde bunlara ilaveten, takimlarinda birçok profesyonel emektar futbolculari olan takimlari eleyerek finale kalip, sampiyonluk kupasini alarak,''SAMPIYON KARAMAN'' olarak döndü. Turnuva büyük bir organizasyon çerçevesinde yapildi. Makedonya’dan, Türkiye’den birçok takim katildi. Diger ekiplerin kafilelerinde resmi il yetkililerinin, belediye yetkililerinin bulunmasi, bu tür etkinliklere maddi ve manevi destekleri, verilen önemi kanitlayan, gözden kaçmayacak önemli hususlardi. Insallah ileriki zamanlarda yapilacak turnuvalarda, Karaman ekibinin bu eksikligi telafi edecegi umudunu tasimaktayiz. Diger önemli bir husus ise; Karaman70 Masterler dernegi olarak, Karaman’da tertip edecegimiz futbol masterleri turnuvalarina davet ettigimiz tüm yurt disi ve yurt içi il takimlari, büyük bir arzu ve istekle esleri ile birlikte katilacaklarini bildirmislerdir.
Makedonya'da ki turnuvanin düzenlenmesine büyük katki veren Makedonya ticari atesesi Alev Süleymanoglu, önümüzde ki günlerde Karaman'a gelerek, Karaman Valisi ve Belediye Baskanimizi ziyaret edecegini, Karaman ekibinin arzu edilen dost ve kardeslige uygun davranislarindan dolayi etkilendiklerini, tesekkür amaciyla bunu bizzat iletecegini beyan etmistir. Karaman70 Masterler Dernegi olarak ilimize sosyal, kültürel, ekonomik ve sportif katkilar saglayacak bu turnuvalar, basin ve ilan yoluyla halkimiza duyurulacaktir” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284