Minik Temacilar Anaokullarina Kis Bahçesi Yapti

Karamanoglu Mehmet Bey Üniversitesi Uygulama Anaokulu uyguladiklari Minik Tema Projesi kapsaminda kis bahçesi olusturdular.

Minik Temacilar Anaokullarina Kis Bahçesi Yapti

Karaman TEMA Il Temsilciliginin ve Karamanoglu Mehmet Bey üniversitesi Genç Tema Toplulugunun destek verdigi egitim sürecinde, interaktif yöntemlerle çocuklarda doga bilincini pekistirecek etkinlikler gerçeklestirildi.
Tema Vakfi Karaman Il Temsilci yardimcisi olan okul Müdürü Havva Nur Sezer yaptigi açiklamada; “Erken çocukluk döneminde çocuklarin doga ile olan baglarini güçlendirmek ve ögrencilerimizin bilissel ve sosyal gelisimlerini desteklemek için her firsati kullaniyoruz. 2 yildir devam ettigimiz projemizin kis aylarinda da sürdürülebilirligini saglamak amaci ile okulumuzda mini kis bahçesi olusturduk. Ögrencilerimizin farkli özelliklerdeki iç mekân bitkilerini taniyacaklari, bakim sorumlulugunu üstlenecekleri ve dogal gözlem yapacaklari örnek bir uygulama alani yapmayi amaçladik” dedi.
Tema Vakfi Karaman Il Temsilci yardimci Halil Baskalkan, “Bu duyarli çalisma ile projenin sürdürülebilirliligini saglayan üniversite anaokulumuzu kutluyorum ve tüm okullara örnek olmasini temenni ediyorum” dedi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284