Isitme Engelli Voleybolcular, Türkiye Voleybol 1. Ligi’ne Terfi Etti

2015-2016 sezonu Erkekler Voleybol Ligi’ne terfi müsabakalari 26-27 Aralik tarihlerinde Ankara Bestepe Voleybol Salonunda yapildi.

Isitme Engelli Voleybolcular, Türkiye Voleybol 1. Ligi’ne Terfi Etti

Istanbul Çekmeköy I.E. ile A grubunda yer alan Karaman Isitme Engelliler Voleybol takimi, ilk maçta rakibi Istanbul Çekmeköy IE’yi 3-0 yenerek Aksaray IE. ile final oynama sansi yakaladi. Final maçini da gösterdigi muhtesem performans sonucu maçi 3-0 alan Karaman Isitme Engelliler Voleybol takimi antrenör Üzeyir Ünal ile adini 1. Lig’e yazdirarak büyük bir basariya imza atti.
Karaman’in adini en iyi sekilde duyurmanin gururunu yasadiklarini belirten Isitme Engelliler Kulüp Baskani Ali Semiz;” Sporcularimiz basari sagladiklari için çok mutluyuz. Bizlere bu yolda desteklerini esirgemeyen herkese tesekkür ediyorum” diye konustu.
Karaman için alinan her basarinin çok degerli oldugunu belirten Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürü Hayati Kisacik ise;” Ilimizi birçok bransta basariyla temsil eden Isitme Engelliler Spor Kulübümüzün tüm bireylerini basarilarindan dolayi tebrik etmek istiyorum. Sporcularimiz ilimiz için önemli bir basariya imza atmislardir. Özellikle engelli sporcularimizin spora olan ilgileri ve aldiklari basarilar diger gençlerimize ve ögrencilerimize de iyi bir örnek oluyor” dedi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284