Özel Babaoglu, Dolu Dolu

Babaoglu Koleji, her yil düzenledigi görkemli yilsonu gösterilerine bu yil da devam etti.

Özel Babaoglu, Dolu Dolu

4-6 Haziran tarihleri arasinda yapilan programlarda, anasinifi ögrencileri, Piri Reis Kültür Merkezi’nde ailelerine ve davetlilere keyifli anlar yasattilar.
Yil sonu gösterisi olarak hazirlanan bu özel etkinlikler için bilgi veren okul müdürü, Mustafa Ün:” Anasinifi ögretmenlerimiz, Nilay Evcen, Mine Yalçin’ ve Canan Bozkir’in hazirladigi , müzik ögretmenimiz Emine Dogan, Ingilizce ögretmenimiz Sevim Gökbulut ve Bilisim Teknolojileri ögretmenimiz Mehmet Güler’ in katkilariyla, üç gün ayri ayri yapilan yil sonu gösterilerimizde, ögrencilerimiz ile bir kez daha gurur duyduk. Okulumuzda aldiklari egitimi yetenekleriyle birlestiren ögrencilerimiz siirler okudular. Sarkilar söylediler. Ingilizce drama yaptilar. Performanslari ile bizlere tarifsiz duygular yasattilar. Gerek kostümleriyle, gerekse etkinliklerdeki sunumlariyla görevlerini fazlasiyla yerine getiren ögrencilerimiz aileleri tarafindan alkislandi.
Sahip olduklari özgüven ve dogal davranislariyla dikkat çeken tüm ögrencilerimiz, yetenekleriyle ailelerinin ve ögretmenlerinin begenisini kazandilar. Üç gün boyunca programlarin yürütülmesinde emegi geçen bütün personelimize, ögrencilerimizin anne, babalarina ve minik yavrularimiza çok tesekkür ederim.” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284