SGK Il Müdürü Akdere’den Gazetemize Iade-i Ziyaret

Geçtigimiz Agustos ayinda göreve baslayan Sosyal Güvenlik Kurumu Il Müdürü Hüseyin Akdere, gazetemize iade-i ziyarette bulundu.

SGK Il Müdürü Akdere’den Gazetemize Iade-i Ziyaret

Akdere, Gazete, Radyo ve Televizyonuyla kurumsal bir kimlik kazanan KGRT binasini gezerek yapilan çalismalar konusunda KGRT kurucusu Medeni Yavuzaslan’dan bilgi aldi.
Akdere, “Büyük bir özveriyle yaptiginiz çalismalarla KGRT’nin Karaman için ne kadar önemli oldugunu gezdikten sonra gördüm. Gerçekten de büyük bir fedakarlik yapiyorsunuz. Karaman’in sizinle gurur duymasi lazim. Ben sahsen her ne kadar Karamanli olmasam da bu ilde görev yapan biri olarak çok memnun oldum. Sizlere çok tesekkür ediyorum” dedi.
Akdere, “Sagolun kamuoyuna duyurmak istedigimiz haberlerimizi sürekli yayinliyorsunuz. Bu kapsamda Subat ayi içerisinde de Yunus Emre Konferans salonunda SGK kurum baskan yardimcisi Mehmet Ali Saglam, Sigorta Primleri Genel Müdürü Cüneyt Olgaç ve bir daire baskaninin katilimiyla “Sosyal Güvenlik Reformunun Yansimalari Ve Sosyal Güvenlikte Tesvik Uygulamalari" konulu bir konferans düzenleyecegiz. Yine hassasiyetinizi bekliyoruz” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284