Sirnak’tan Karaman’a Aci Haber

Sirnak’in Idil ilçesinde güvenlik güçleri ile teröristler arasinda çikan çatismada 2 polis sehit oldu, 3 polis yaralandi. Çatismada sehit olan Özel Harekat Polislerinden Hakan Yilmaz’in aslen Adanali oldugu ancak ailesinin Karaman’da yasadigi ögrenildi.

Sirnak’tan Karaman’a Aci Haber

Sokaga çikma yasaginin 16 Subat’tan bu yana devam ettigi Idil’de operasyonlar sürüyor. Ilçenin Turgut Özal Mahallesi’nde sürdürülen operasyon sirasinda güvenlik güçleri ile teröristler arasinda çatisma çikti. Çatismada, 5 özel harekat polisi yaralardi. Ambulanslarla Ilçe Devlet Hastanesi’ne kaldirilan yaralilardan 2’si burada yapilan tüm müdahalelere ragmen kurtarilamayarak, sehit oldu. 3 yaralinin tedavisi ise sürüyor.
Aldigimiz ilk haberlere göre Kayseri’de görev yaparken geçici görevle Sirnak’a giden sehit polis memuru Hakan Yilmaz’in aslen Adanali oldugu, babasini yillar önce kaybettigi ve annesinin Karaman’da yasadigi bilgi edinildi. Esinin de Karamanli oldugu ögrenilen sehit Polis Hakan Yilmaz’in cenazesinin yarin Sirnak’ta düzenlenecek törenin ardindan Karaman’da mi yoksa Adana’da mi defnedilecegine ailesi karar verecek.
Hakan Yilmaz’in esi Tugba Yilmaz’in ilimizin taninmis ve sevilen ailelerinden Göçmen Makine Sanayi’nin sahibi Mustafa Göçmen’in halasinin kizi oldugu ögrenildi.
Evli ve iki kiz çocugu sahibi olan sehit polis Hakan Yilmaz’a Allah’tan rahmet, kederli ailesi ve yakinlarina bassagligi diliyoruz.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284