`Her Sehide Bir Yasin, Hedef 253 Bin` Kampanyasi

Atak Gençlik, Spor ve Izcilik Kulübü geçen yil Çanakkale Savaslarinin 100. yilinda rekor katilimla gerçeklesen Her Sehide Bir Yasin Hedef 253bin Kampanyasini bu yilda yeniliyor.

`Her Sehide Bir Yasin, Hedef 253 Bin` Kampanyasi
Konya Erdemli Gençlik, Spor ve Izcilik Kulübü tarafindan Çanakkale savaslarinin yildönümünde “HER SEHIDE BIR YASIN, HEDEF 253BIN” sloganiyla baslattigi ve Karaman organizasyonunu Atak Gençlik, Spor ve Izcilik Kulübü yaptigi Proje kapsaminda sehit dedelerimizin hepsi için ayri ayri birer Yasin-i Serif okunarak 22 – 26 Nisan 2016 tarihlerinde sehitlerimizin basucunda yapilacak olan “Dedecigim Ben Geldim” temali Türkiye Izcilik Federasyonu Çanakkale Milli Bilinç Kampinda dedelerimize hediye edilecek.
Her yil Türkiye Izcilik Federasyonunca düzenlenen “Dedecigim Ben Geldim” Milli Bilinç Kampina düzenli olarak katilan kulübümüz bütün Karaman Halkini bu projeye destek vermeye, Çanakkale savaslarini ve orada sehit olan dedelerimizi hatirlamaya davet ediyoruz.
7’den 70’e herkesin katilabildigi kampanyada, okunan Yasini Serif’lerinwww.253binyasin.com adresindeki forma kaydedilmesi yeterli olacak.
 

Güncelleme Tarihi: 19 Mart 2016, 12:07
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284