Karaman Gençlik Merkezi Emektar Kadinlarini Unutmadi

Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü bünyesinde faaliyetlerine devam eden Gençlik Merkezi, 8 Mart Dünya Kadinlar Günü nedeniyle bir dizi etkinlik düzenledi.

Karaman Gençlik Merkezi Emektar Kadinlarini Unutmadi
8 Mart 2016 Sali günü Gençlik Merkezi Konferans Salonu’nda yapilan etkinlige Gençlik Merkezi Müdürü Sabettin Gezen, gençlik merkezi personeli ve çok sayida davetli katildi.
Gençlik Merkezi Konferans Salonu’nda düzenlenen 8 Mart Dünya Kadinlar Günü etkinlikleri kapsaminda Kur’an-i Kerim’den ayetlerle, hadislerle kadinin Islam’daki yeri ve önemine deginilen programda, ilahiler, dualar okundu ve sunumlar yapildi.
Kadinin her seyden önce bir anne oldugunu ifade eden Gençlik Merkezi Müdürü Sabettin Gezen, “Biliyoruz ki kadin toplumun en etkili, yönlendirici, birlestirici ve koruyucu unsurudur. Bizlerde bugünün önemine istinaden gençlik liderlerimizle birlikte hazirladigimiz “Islam’da Kadinin Yeri” isimli sinevizyon gösterimizi genç arkadaslarimizla paylastik. Islam dininin kadina verdigi öneme vurgu yaparak, dinimizin kadin ve kadin haklari üzerinde titizlikle durdugunu ve kadini müstesna bir makama sahip kildigini genç arkadaslarimiza aktarmaya çalistik” diye konustu.
 

Güncelleme Tarihi: 19 Mart 2016, 12:12
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284