Karaman’da Muay-Thai Sporuna Ilgi Giderek Artiyor

Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü bünyesinde devam eden Muay Thai ve Kick Boks egitimlerine yogun ilgi devam ediyor.

Karaman’da Muay-Thai Sporuna Ilgi Giderek Artiyor
Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü bünyesinde Muay Thai antrenörü Celalettin Gözel esliginde devam eden Muay Thai ve Kick Boks egitimleri sagliklarini korumak ve zinde kalmak isteyen kisilerin tercihi olarak 7’den 70’e her yas grubundan gelen yogun ilgi esliginde devam ediyor.
Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügüne ait spor tesislerinde devam eden Muay-Thai egitimlerine ilginin giderek arttigini belirten Gözel;” Il Müdürlügümüz bünyesinde açtigimiz Muay Thai spor okullarimiza Karamanli gençlerimizden gelen ilgi her geçen gün artmaktadir. Antrenmanlarimiza yogun talepten dolayi yeni seanslar koymak zorunda kaldik. Egitimlerimiz 7’den 70’e tüm yas kategorisine hitap etmektedir. Yeni baslayan grubumuza simdiden 20 sporcumuz kayit yaptirdi ve kayitlarimiz devam etmektedir.”
SPORCULARIMIZLA GÜZEL BIR UYUM YAKALADIK
Antrenmanlarda 10 yasindan 50 yasina kadar tüm yas gruplarina egitim verdiklerini belirten Gözel;” Çalismalarimiz suan 5 grup halinde olup egitimlerimize 100’e yakin sporcumuzla devam ediyoruz. Erkek sporcularimizin yaninda bayan sporcularimizin sayisinin arttigi egitimlerimizde sporcularimizla güzel bir uyum sagladik. Yani çalismalarimizla savunma sanatina ilgisi olan tüm sporseverleri bekliyoruz” diye konustu.
ÇOCUKLAR SPOR YAPSIN, KÖTÜ ALISKANLIKLARDAN UZAK DURSUN
Spor yapmanin gençlerin kötü aliskanliklardan uzak durmasi için çok önemli oldugunu belirten Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürü Hayati Kisacik;” Sporcularimiza bundan önce oldugu gibi bundan sonra da desteklerimiz devam edecek. Istiyoruz ki çocuklarimiz Il Müdürlügümüz bünyesinde açilan spor okullarinda güzel bir ortamda spor yapsin, kötü aliskanliklardan uzak dursunlar. Il Müdürlügü olarak tesislerimizin kapilarini çocuklarimiza sonuna kadar açtik” seklinde konustu.
Muay-Thai antrenman programi ise söyle; Müsabik grup Pazartesi, Çarsamba, Cuma 20:00-22:00, yeni baslayan grup Çarsamba, Cuma 18:00-19:45, bayanlar grubu Sali, Persembe 16:00-17:30 ve Cumartesi 14:00-16:00, Ömer Dinçer Imam Hatip Lisesi Pazartesi, Cuma 16:00-17:45, hafta sonu grubu ise saat 12:00 ile 13:45 arasindadir.
 

Güncelleme Tarihi: 19 Mart 2016, 12:12
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284