Istiklal Marsini Güzel Okuma Yarismasinin Finali Yapildi

Istiklal Marsinin kabulünün 95. Yili ve Mehmet Akif Ersoy`u anma etkinlikleri kapsaminda Il Milli Egitim Müdürlügü tarafindan düzenlenen “Istiklal Marsini Güzel Okuma Yarismasi” finali yapildi.

Istiklal Marsini Güzel Okuma Yarismasinin Finali Yapildi
Piri Reis Kültür Merkezinde gerçeklestirilen programa, Karaman Valisi Sayin Murat Koca’nin esi Vildan Koca, Il Genel Meclisi Baskani Celalettin Güngörer, Il Milli Egitim Müdürü Asim Sultanoglu, Maarif Müfettisleri Baskani Mehdi Sezer, Il Milli Egitim Müdür Yardimcisi Nurettin Dogan, Sube Müdürleri, ögretmenler, ögrenciler ve davetliler katildi.
Ilkokul, ortaokul ve lise kategorilerinde toplam dokuz ögrencinin katildigi yarismada, ögrencilerden kimisi yüksek sesle, kimisi duygulu bir tonda, kimisi de beden dilini kullanarak okuduklari Istiklal Marsini seçici kurul üyelerine begendirmeye çalisti. Seçim yapmakta zorlanan seçici kurul üyeleri ise ögrencilerin sahneyi kullanislarina ve okuyus tarzlarina dikkat etti.
Büyük bir çekismeye ve heyecana sahne olan Istiklal Marsini Güzel Okuma Yarismasinda seçici kurulun yapmis oldugu degerlendirme sonucunda; ilkokullar kategorisinde, Cumhuriyet Nihat Aslan ögrencisi Ece Güngörer birinci, Yem Sanayi Ilkokulu ögrencisi Tuana Ermut ikinci, Yilmaz Babaoglu Ilkokulu ögrencisi Irem Nisa Koçak üçüncü oldu.
Ortaokullar kategorisinde; Özel Gevher Hatun Ortaokulu ögrencisi Baturalp Atay birinci, Yunus Emre Ortaokulu ögrencisi Fatma Zehra Kirit ikinci, Özel Karaman Basari Ortaokulu ögrencisi Selen Rukiye Ersöz ise üçüncü oldu.
Liseler kategorisinde ise; Larende Anadolu Lisesi ögrencisi Memis Degirmeci birinci, Ahi Evran Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ögrencisi Zinnure Gençyilmaz ikinci olurken, Karaman Güzel Sanatlar Lisesi ögrencisi Hasan Ali Aslantürk üçüncü oldu.
Program, günün anisina çekilen fotograflarla son buldu.
 

Güncelleme Tarihi: 28 Nisan 2016, 17:23
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284