Idil Sehitleri Için Tören Düzenlendi

Sirnak’in Idil ilçesinde teröristlerle girdikleri çatismada sehit düsen özel harekat polisleri Hakan Yilmaz ve Muzaffer Tufaner’in naasi, düzenlenen cenaze töreninin ardindan memleketleri Karaman ve Yozgat`a ugurlandi.

Idil Sehitleri Için Tören Düzenlendi
Sokaga çikma yasaginin sürdügü Idil’de dün güvenlik güçleri ile teröristler arasinda çikan çatismada sehit düsen özel harekat polisleri Hakan Yilmaz ile Muzaffer Tufaner için cenaze töreni düzenlendi. Sirnak 23'üncü Jandarma Sinir Tümen Komutanligi'nda düzenlenen törene Vali Ali Ihsan Su, 23'üncü Jandarma Sinir Tümen Komutani Tümgeneral Abdullah Baysar, Emniyet Müdürü Celal Sel, ayni çatismada yaralanan sehitlerin silah arkadaslari ve vatandaslar katildi.
Cenazelerin alana getirilerek, katafalka konulmasi ile baslayan törende sehitlerin özgeçmisleri okundu. Tören, sehitler için dua okunmasinin ardindan sona erdi.
Törenin ardindan silah arkadaslari tarafindan omuzlanan sehitlerin cenazeleri, bindirildikleri helikopterle, memleketlerine ugurlanmak üzere Serafettin Elçi Havalimani’na götürüldü.
Sehitlerden Hakan Yilmaz’in cenazesi Karaman’a, Muzaffer Tufaner’in cenazesinin ise Yozgat’a gönderildi.
 

Güncelleme Tarihi: 19 Mart 2016, 11:16
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284