Spor Tiri Büyük Ilgi Gördü

Gelin Spor Yapalim Tek Galibi Dostluk Olsun sloganiyla 81 ili ziyaret eden Spor Tiri Ilimiz Kazim Karabekir Spor Salonu önünde sporseverlerle bulustu.

Spor Tiri Büyük Ilgi Gördü

Spor konusunda farkindaligi artirmak, gençleri spor yapmaya davet etmek ve Türkiye’nin spor geçmisini gençlere aktarmak amaciyla olusturulan spor tiri, Karaman’da büyük ilgi gördü.
Gençlik ve Spor Bakanligi-Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu Baskanligi ile ortaklasa hayata geçirilen ve Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü tarafindan organize edilen ''Gelin Spor Yapalim Tek Galibi Dostluk Olsun'' isimli spor etkinlikleri projesi, basketbol, futbol, masa tenisi, ve çocuklara yönelik sisme oyun parkurlarinin yer aldigi spor senlikleri Karaman halkinin yogun ilgisi esliginde gerçeklestirildi.
Cuma günü Iftardan sonra saat 21.00’da baslayan ve gece geç saatlere kadar devam eden programa katilan gençler ve çocuklar, Gençlik ve Spor Bakanliginca "Gelin spor yapalim tek galibi dostluk olsun" sloganiyla olusturulan Spor Tiri etkinlikleri boyunca doyasiya eglendiler.
Çocuklari spora özendirmeye yönelik 81 ili gezecek olan Spor Tiri etkinliklerinde sisme oyun alanlarinda eglenen çocuklarimiz, Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü personelinin çocuklarin sevdigi bir bransta spor egitimi almasini ve sporu daha bilinçli yapmalarini saglamak amaciyla kurduklari stantlarda çocuklarimizi ücretsiz olarak faaliyetlerine devam eden yaz spor okullarina kayitlarini gerçeklestirdiler.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284