Ticaret Borsasi Seçimleri Yapiliyor

Ilimiz Karaman’da bu hafta iki sivil kurulusumuzdan Ticaret Borsasi ile Ticaret ve Sanayi Odasi’nda seçim heyecani yasanacak.

Ticaret Borsasi Seçimleri Yapiliyor

Ticaret Borsasi’nin seçimleri 2 Mayis Persembe günü yapilacak. Seçimlere mevcut baskan Ekrem Bastug, Yunus Gök ve Ismail Karakas’in listeleriyle girilecek. Borsa üyelerinin oylariyla yeni yönetim belirlenmesi için listelerde bulunan kisi ve kuruluslar son 10 günden buyana yogun bir çalisma içerisine girerek basarili olmak için ellerinden geleni yapmakta olduklari gözlemlendi.
Diger taraftan Ticaret ve Sanayi Odasi’nin seçimleri de 4 Mayis Cumartesi günü gerçeklestirilecek. Oda seçimlerinde mevcut Baskan Mustafa Toktay ile Süreyya Peker, Kadir Demirel ve Mustafa Sari’nin olusturdugu gruplar yarisacak.
Ticaret ve Sanayi Odasi Baskani Mustafa Toktay ve Yönetim Kurulu üyesi Riza Duru’nun iki günlügüne Istanbul’a giderek Türkiye Odalar ve Borsalar Birligi Mali Genel Kuruluna katilarak bugün ilimize dönecekleri ögrenildi.
Kendileriyle telefonla görüstügümüz Toktay ve Duru, “Istanbul’da yapilan mali genel kurula çagrilmamiz büyük bir olay. Buradaki gelismeleri Karaman’a döndügümde sizler araciligiyla kamuoyuna duyuracagiz” dediler.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284