TSO Kadin Girisimciler Yönetiminden Bayir’a Ziyaret

Ticaret ve Sanayi Odasi, Kadin Girisimciler Yönetim Kurulu Baskani Serife Hanim Kizik, Baskan Yardimcisi Selvinaz Uysal, üyeler Nevin Tümene, Gülfem Sözer, Genç Girisimciler Yönetim Kurulu Baskani: Alper Armutlu, Baskan Yardimcisi Osman Erduman Il Genel Meclis Baskani Mustafa Bayir’i makaminda ziyaret etti.

TSO Kadin Girisimciler Yönetiminden Bayir’a Ziyaret

Ziyaretlerinde organize sanayinin sorunlari gündeme geldi. Özellikle issizlik sorunu üzerinde durulurken Karaman ilimize diger illerden isçi geldigi konusu dile geldi. Bu anlamda disaridan gelen isçiler için konut yapiminin önemli oldugunu dile getirildi.
Ayrica Il Genel Meclis Baskani Bayir Genç Girisimciler için Mevlana Kalkinma Ajansi destegi ile organize sanayi bölgesine Is Gelistirme Merkezi kurulacagini ve kurulan bu tesisle gençlerin ithalat ve ihracatla ilgili konularda bilgilendirilecegini ifade etti.
Kadin Girisimciler Baskani Yönetim Kurulu Baskani Kizik 5084 sayili kanun kapsaminda devam eden tesvik yasasinda sigorta tesvikinin devam etmesinin Karaman sanayisine katki saglayacagini ifade etti.
Il Genel Meclis Baskani Bayir ziyaretten duydugu memnuniyeti dile getirerek baskan ve üyelere tesekkür etti.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284