Türk Polis Teskilati’nin 169. Kurulus Yildönümü Kutlandi

Ilimizde Türk Polis Teskilati`nin kurulusunun 169. yildönümü düzenlenen törenle kutlandi.

Türk Polis Teskilati’nin 169. Kurulus Yildönümü Kutlandi

Atatürk Aniti'na çelenk koyulmasinin ardindan saygi durusunda bulunuldu ve Istiklal Marsi okundu. Emniyet Müdürü Mehmet Sahne, törende yaptigi konusmada, “Emniyet teskilati kurulusundan bugüne kadar, vatan ve milletin bölünmez bütünlügünü, halkin huzur ve mutlulugunu, can ve mal güvenligini saglamak, insan hak ve özgürlüklerini korumak için büyür bir özveriyle çalismaktadir” dedi. Sahne, Türk polisi bu kutsal görevini yerine getirirken, 21. yüzyilin sosyal, kültürel ve teknolojik gelismelerini de yakindan takip izleyerek, kendisini sürekli egitmekte ve yenilemektedir" diye konustu.
Konusmanin ardindan Polis Haftasi etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen yarismalarda dereceye girenlere protokol üyeleri tarafindan kupa ve hediyeleri verildi. Kutlamalarda ayrica yerel seçimlerde gösterdikleri özverili çalismalarindan dolayi komiserler basta olmak üzere 34 polis memuruna Vali Murat Koca ile Emniyet Müdürü Mehmet Sahne tarafindan tesekkür belgesi verildi. Kutlamalar resmigeçit töreninin yapilmasi ve polisevinde verilen kokteyl ile sona erdi.
Törene Ilimiz Valisi Murat Koca, Garnizon Komutani Jandarma Kidemli Albay Mustafa Akis, Cumhuriyet Bassavcisi Mustafa Kemal Çokdinç, Emniyet Müdürü Mehmet Sahne, daire müdürleri, emniyet mensuplari ve vatandaslar katildi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284