Türkiye’de Bir Ilk Karaman’da Gerçeklestirildi

Esnaf ve Sanatkârlar Birligi öncülügünde Sivil Toplum Kuruluslari tarafindan Türkiye’ de ilk defa kurulan Enerji Kooperatifinin Tanitim Toplantisi gerçeklestirildi.

Türkiye’de Bir Ilk Karaman’da Gerçeklestirildi

Valilik Toplanti Salonunda Enerji Kooperatifi’nin tanitimiyla birlikte gerçeklestirilen Enerji Kooperatifçiligi Paneline; Vali Murat Koca, Vali Yardimcilari Riza Gençoglu, Ferhat Burakgazi, ilçe kaymakamlari, daire müdürleri, Karaman Esnaf ve Sanatkârlar Odalari Birligi Baskani Ahmet Yenilmez ve yatirimci kurulus temsilcileri katildi.
Karaman Esnaf ve Sanatkârlar Odalari Birligi Baskani Ahmet Yenilmez’ in açilis konusmasinin ardindan, Ticaret Il Müdürü V. Yusuf Ari’nin baskanliginda Gümrük ve Ticaret Bakanligi ile Enerji ve Tabii Kaynaklari Bakanligi temsilcilerinin katildigi panel gerçeklestirildi.
Panelde; Türkiye’ de ilk defa kurulan Enerji Kooperatifinin tanitimi, yenilenebilir enerjinin önemi ve Karaman’in günes enerjisi potansiyeline dikkat çekildi. Karaman’in günes enerjisinden en fazla yararlanabilecek durumda ve yenilenebilir enerjinin de baskenti olma yolunda emin adimlarla ilerleyen bir il oldugu kaydedildi.
Panel, katilimci ve konusmacilar arasinda soru cevap seklinde sona erdi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284