Vali Meral Akçaşehir Kasabasında Vatandaşlarla Bir Araya Geldi

Vali Fahri Meral, Akçaşehir Kasabasında gerçekleştirdiği ziyaretler kapsamında vatandaşlarla bir araya geldi.

Vali Meral Akçaşehir Kasabasında Vatandaşlarla Bir Araya Geldi

Ziyarete Vali Meral’in yanı sıra İl Jandarma Komutanı İlhan Şen, İl Milli Eğitim Müdürü Mevlüt Kuntoğlu, İl Genel Meclis Başkanı Celalettin Güngörer ve meclis üyeleri, Sağlık İl Müdürü Dr. Hasan Arslan, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Servet Türegün, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Barış Selçuk, İl Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Hayrettin Aslan ile İl Mahalli İdareler Müdürü Abdullah Şahiner eşlik etti.

Belediye Başkanlığı ziyaretinin ardından köy meydanında bulunan bir kahvehanede vatandaşlarla bir araya gelen Vali Meral, belde halkıyla bir süre sohbet ederek, köyün ve köy halkının sorun ve taleplerini dinledi.

Sosyal devlet anlayışının bir gereği olarak ilimizin her köşesine ve her noktasına kaliteli hizmet götürmeyi amaç edindiklerini söyleyen Vali Meral, gerçekleştirdikleri bu toplantılarla vatandaşlarımızın yaşadıkları sıkıntıları bire bir dinleyerek yerinde tespit etmek ve köylerimizin yaşam koşullarını daha da iyileştirerek, bölgede yaşayan vatandaşlarımızın refah seviyelerinin ve yaşam kalitelerinin yükseltilmesini sağlamak olduğunu söyledi.

Bölgede yaşanan sorunların tespiti ve çözümü noktasında devlet millet işbirliği içerisinde hareket ederek hep birlikte çalışılması gerektiğini ifade eden Vali Meral, devlet olarak gereken çalışmaların yürütüldüğünü söyledi.

Vali Meral, Vatandaşlarımızın yaşadığı sorunların yerinde tespit edilerek ilgili kurumlara bildirilmesi ve giderilmesi noktasında özellikle muhtarlara büyük görevler düştüğünü ifade etti.

Toplantının ardından katılacağı bir dizi program nedeniyle vatandaşlara sağlıklı ve huzur dolu günler dileyerek bölgeden ayrılan Vali Meral’e belde halkı ise ziyaretlerinden dolayı ve bire bir kendilerini dinlemesinden ve dertleriyle hemhal olmasından dolayı teşekkür ederek, sık sık beldelerini ziyarete beklediklerini ifade ettiler.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284