YHT`lerde Sinirsiz Kart Dönemi

Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryollari (TCDD), çesitli kurum ve kuruluslardan basta Yüksek Hizli Tren (YHT) olmak üzere trenlerle yolculuk yapmak için gelen talepleri karsilamak için `Kurumsal Kart` uygulamasini baslatti. Kurumsal Kart sahipleri, ayda 550 liraya trenlerle sinirsiz yolculuk yapma hakkina sahip olacak.

YHT`lerde Sinirsiz Kart Dönemi

TCDD Genel Müdürlügü'nden yapilan yazili açiklamada, "YHT Seyahat Kartlarina"na ek olarak baslatilan "Kurumsal Kart"in, YHT parkurlarinin yani sira konvansiyonel hatlarda da yolculara serbest seyahat imkani saglayacagi belirtildi.
Talep eden kurum veya kurulus adina fotografsiz olarak düzenlenecek "Kurumsal Kart"in ilk etapta Ankara'da bilet satis noktalarindan temin edilebileceginin ifade edildigi açiklamada, gelecek talebe göre Eskisehir, Konya ve Polatli YHT garlarinda da satisa sunulacagi kaydedildi.
Düzenlendigi tarihten itibaren 30 gün süreyle geçerli olacak Kurumsal Kart'in, YHT'de ekonomi sinifi basta olmak üzere yatakli vagonlar hariç, yurt çapinda çalisan tüm trenlerde kart sahiplerine sinirsiz yolculuk yapma firsati verdiginin bildirildigi açiklamada, 550 liraya satisa sunulan kurum veya kurulus adina basilacak Kurumsal Kartin, ilgili kurum/kuruluslarin sahis ya da sahislarinin kullanabilecegi belirtildi.
Kaynak: Sabah

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284