“ Ruhun Renkleri” Konulu El Sanatlari Sergisi Açildi

Vali Murat Koca, Karaman Devlet Hastanesi Toplum Ruh Sagligi Merkezi Kursiyerleri Tarafindan Hazirlanan “Ruhun Renkleri” Konulu El Sanatlari sergisinin açilisina katildi.

 “ Ruhun Renkleri” Konulu El Sanatlari Sergisi Açildi


Belediye Tas binada gerçeklestirilen serginin açilisina Vali Koca’nin yani sira Belediye Baskani Ertugrul Çaliskan, Vali Yardimcisi Ferhat Burakgazi, Il Özel Idaresi Genel Sekreter Vekili Erkan Isa Erat, Kamu Hastaneleri Birligi Genel Sekreteri Dr. Nuriye Ulu, Il Saglik ve Halk Sagligi Müdürü Dr. Ali Riza Altunsoy, Karaman Devlet Hastanesi Bashekimi Dr. M. Kerim Serbetçi ve Toplum Ruh Sagligi Merkezi Sorumlu Hekimi Dr. Fatih Erçin ve vatandaslar katildi.
Vali Koca ve protokol üyeleri tarafindan açilisi yapilan sergi de incelemelerde bulunan Vali Koca, el emegi göz nuru çalismalari yakindan takip ederek kursiyerlerle bir süre sohbet etti ve çalismalar hakkinda yetkililerden bilgi aldi.
Ebru çalismalari, taki tasarimlari, cam boyama sanati, resimler ve tablolar, makrome ve hali dokuma gibi çalismalarin yer aldigi sergi bir hafta boyunca açik kalacak ve vatandaslar tarafindan da gezilebilecek.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284