Saray Bisküvi Genel Müdürlügü’ne Ramazan Sümer Getirildi

Türkiye’nin sevilen bisküvi markasi Saray’in yeni Genel Müdürü; hizli tüketim ürünleri sektöründe, 20 yili askin mesleki deneyime sahip olan Ramazan Sümer oldu.

Saray Bisküvi Genel Müdürlügü’ne Ramazan Sümer Getirildi

Türkiye’nin sevilen bisküvi markasi Saray’in Genel Müdürlügü’ne, sektörde basarili islere imza atmis bir isim getirildi. Hizli tüketim ürünleri sektöründe, 20 yili askin bir süredir üst düzey pozisyonlarda görev alan Ramazan Sümer, Saray Bisküvi Genel Müdürü olarak göreve basladi. Sümer, Türkiye’nin yani sira yurt disi is deneyimine ve uluslararasi çalisma kültürüne de sahip.
Uludag Üniversitesi Uluslararasi Iliskiler Bölümü’nden 1987 yilinda mezun olan Ramazan Sümer, is hayatina 1994 yilinda Mis Süt ve Süt Ürünleri’nde Satis Gelistirme Uzmani olarak basladi. Ayni kurumda Satis Sefi görevinde de bulunan Sümer, Mis Süt’ün Nestle firmasinin bünyesine katilmasini takiben 1999 yilinda Nestle’ de Satis Idare Müdürlügü görevine basladi. Nestle’ de farkli pozisyonlarda 2011 yilina kadar görev alan Sümer, son olarak Nestle Dogu Afrika’dan sorumlu Is Gelistirme ve Ülke Müdürü olarak çalisti. Daha sonra BTX Içecek ve Gida sirketinde Genel Müdürlük, G2M Dagitim Pazarlama ve Ticaret A.S.’ de Satis Direktörlügü yapti.
2015 yili Ekim ayinda Saray Bisküvi Genel Müdürü olarak göreve baslayan Sümer; “Türkiye atistirmalik pazarinin önemli oyuncularindan biri olan Saray Bisküvi’ de ekibimizle birlikte yeni basarilara imza atacak olmanin heyecanini yasiyorum. Ünü ve lezzeti ülke sinirlari disinda da bilinen Saray Bisküvi lezzetlerinin daha çok kisiye ulasmasi için bundan sonra birlikte çalisacagiz” dedi.
Saray Bisküvi hakkinda bilgi almak için www.saraybiskuvi.com.tr web adresi ziyaret edilebilir.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284