Karaman Belediyesi Ücretsiz Internet Agini Genisletiyor

Karaman Belediyesi tarafindan 2014 yilinda hizmete giren ücretsiz internet hizmet agi sehrin geneline yayiliyor. Proje tamamlandiginda sehrin genelinde vatandaslarin yogun olarak bulundugu bes farkli alanda daha ücretsiz internet hizmeti verilecek.

Karaman Belediyesi Ücretsiz Internet Agini Genisletiyor

Karaman'da ücretsiz internet hizmeti, Karaman Belediyesi ve Kalkinma Bakanligi KOP (Konya Ovasi Projesi) Bölge Kalkinma Idaresi isbirliginde sehrin geneline yayilacak. 2014 yilinda ilk olarak uygulamaya baslanan kablosuz internet hizmeti; Aktekke Meydani, Kugulu Park, Cumhuriyet Parki, Türk Dil Parki, Cambaz Gazi Parki'nda olmak üzere bes farkli noktada vatandaslara ücretsiz olarak hizmet veriyor.
Konu ile ilgili konusan Belediye Baskani Ertugrul Çaliskan: "Yaklasik iki yildir sehrin önemli noktalarinda vatandaslarimiza sagladigimiz ücretsiz internet hizmet agini genisletiyoruz. Sehrin dört bir yaninda vatandaslarimizi ücretsiz internetle bulusturuyoruz. Ücretsiz internet, Belediyemiz ve KOP Idaresi isbirliginde Piri Reis Parki, Necmettin Erbakan Parki, Bekir Sitki Erdogan Parki, Muhsin Yazicioglu Parki ve Otogar'da da vatandaslarin hizmetine sunulacak. Hayirli olsun" dedi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284