Karamanli Izciler Atatürk’ü Andi

Karaman Gençlik ve Spor Kulübü Izcileri, Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete irtihalinin 77. Yildönümünde Ankara’da düzenlenen etkinliklere katildi.

Karamanli Izciler Atatürk’ü Andi

Türkiye Izcilik Federasyonunun yillik faaliyet programinda yer alan Atamizin ebediyete irtihalinin 77. Anitkabir’e naklinin 62. Senesi anma törenleri Ankara’da gerçeklestirilen etkinliklerle tamamlandi.
09-10 Kasim 2015 tarihleri arasinda Anitkabir’de düzenlenen etkinliklere Türkiye genelinden toplam 200 izci katildi. Anitkabir’de gerçeklestirilen törenlerde Karaman’i 5 izci ve 1 lider olmak üzere toplam 6 kisilik izci gurubu temsil etti. Anitkabir’de düzenlenen törenlerde askerlerle birlikte nöbet tutan ve bayrak tasiyan izciler tören sonrasi T.B.M.M’yi ve Etnografya müzesine ziyaret ettiler.
Anitkabir’de düzenlenen törenlerde duygu dolu anlar yasadiklarini ifade eden Karamanli izciler;” 60 yil önce oldugu gibi izciler olarak yine görev yerlerimizdeydik. Anitkabir’de düzenlenen törenler sirasinda bazi arkadaslarimiz gözyaslarina hâkim olamadi. Karamanli izciler olarak ilimizi en iyi sekilde temsil etmenin gururunu yasiyoruz” diye konustular.
Anitkabir’de düzenlenen etkinliklerde ayrica, ziyarete gelen çocuklara "Atatürk ve Çocuk" isimli Kitap hediye edildi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284