MHP Merkez Ilçe Yönetimi Ilk Toplantisini Yapti

Karaman’da Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Merkez Ilçe Yönetim Kurulu ilk toplantisini Baskan Mahmut Ünüvar baskanliginda yapti.

 MHP Merkez Ilçe Yönetimi Ilk Toplantisini Yapti

Toplantida yeni yönetimin görev dagilimi ve baskan yardimcilari belirlendi. Toplantida konusan Merkez Ilçe Baskani Mahmut Ünüvar, "Yaklasan genel seçimler öncesi merkez ilçemiz basta olmak üzere ilçelerimizdeki kongrelerimiz de yapildi. 17 Ocak’ta yapmayi planladigimiz il kongresi için gerekli çalismalar baslatildi. Yeni yönetimimiz Karaman halkimiza camiamiza hayirli olsun. Genel seçimler için daha heyecanli ve daha aktif, genç kadrolarla sahaya iniyoruz. Milliyetçi, ülkücü hareket kongrelerle yenilenecek, tazelenecek ve sapasaglam bir sekilde iktidar kurultayimiz olan 11. Olagan Büyük Kurultay'a ulasacaktir. Yeminli Türkiye düsmanlarinin tahrik ve taarruzlarina gögüs germek, ihanet ve inkari yenmek için her kardesimin varini yogunu seferber edecegine inancim tamdir” dedi.

Toplanti sonrasi MHP Il Baskanliginda Il Baskani Ismet Hatipoglu ve yönetimi ile görüsen merkez ilçe yönetimi tebrikleri kabul etti. Yeni yönetimin basarili bir süreç geçirecegine inandigini söyleyen Il Baskani Hatipoglu “Milliyetçi Hareket Partisi’nin her neferi her an göreve hazirdir. Bu baglamda yillardir davamizin çesitli kademelerinde görev yapmis kardesim Mahmut Ünüvar yapilan kongre ile Merkez Ilçe Baskanligina seçildi. Bundan önceki görevlerini nasil basarili bir sekilde yürüttüyse bu görevi de en basarili sekilde yürütecegine inaniyoruz’’ diye konustu. (IHA)

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284