Milletvekili Recep Konuk: “Ortak Gayemiz Karaman’in Büyümesi”

1 Kasim genel seçimleri sonucunda Karaman Milletvekili seçilen Recep Konuk Belediye Meclis toplantisina katildi. Milletvekili Konuk, `Hepimizin ortak gayesi, Karamanin büyümesi ve gelismesidir` dedi.

Milletvekili Recep Konuk: “Ortak Gayemiz Karaman’in Büyümesi”

Belediye Meclisinin Kasim ayi ikinci toplantisi Belediye Baskani Ertugrul Çaliskan Baskanliginda yapildi. Belediye meclis salonunda saat 16.00’da baslayan toplantiya, 1 Kasim seçimlerinde Ak Parti’den milletvekili seçilen Recep Konuk’ta katildi. Meclis üyelerini selamlayan Konuk, konusmasinda; “Hep birlikte genel seçimle dolu bir süreci yasadik. 1 Kasim seçimlerinin ilimize, ülkemize hayirli olmasini diliyorum. Bu saatten sonra biz, siyasi durus gözetmeksizin tüm Karamanli hemsehrilerimizi kucaklayacagiz. Sizler belediye meclis üyelerimiz olarak, Karaman'in gelecegi adina önemli kararlar aliyorsunuz. Takip ettigim kadari ile bütün meclis üyelerimiz alinan kararlari agirlikli olarak mutabik oluyor. Insallah merkezi hükümetimizin de destegiyle hep birlikte çalisarak sehrimizi kalkindiracak yatirimlara imza atacagiz. Toplantiniza katilmaktan büyük mutluluk duydum. Sehrimiz ile ilgili her konuda ve vatandaslarimizin her türlü problemiyle ben ve milletvekilimiz Sayin Recep Seker Bey’in yakindan ilgilenecegini bilmenizi istiyorum. Hepimizin ortak gayesi Karamanimizin büyümesi ve gelismesidir” dedi.
Belediye Baskani Ertugrul Çaliskan da Milletvekili Recep Seker’in ziyaretinden dolayi tesekkür ederek: “Sayin vekilimize öncelikle hayirli olsun dileklerimi sunuyorum. Iki milletvekilimize de parlamento çalismalarinda basarilar diliyorum. Bu bir hizmet yarisi. Hepimizin ortak düsüncesi Karaman’dir. Sehrimize en güzel hizmetleri hep birlikte gerçeklestirecegiz” dedi.
Toplantida söz alan grup baskanlari Karaman'in büyümesi ve gelismesi için alinan bütün kararlarin destekçisi olacaklarini ifade ettiler.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284