Bisikletçiler Ögretmenler Gününü Unutmadi

24 Kasim Ögretmenler Günü sebebiyle Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü koordinesinde bisiklet kulüpleri ve bisiklet topluluklari tarafindan bir dizi etkinlik gerçeklestirildi.

Bisikletçiler Ögretmenler Gününü Unutmadi

22 Kasim 2015 Pazar günü gerçeklestirilen etkinlige Karaman Gençlik ve Spor Kulübü, Vitrin Pastanesi Bisiklet toplulugu, Performans Spor Kulübü, Ekstrem Spor Kulübü ve Türkiye Bisikletliler Dernegi karaman Subesi temsilcileri katildi.
Gerçeklestirilen etkinlikle ilgili açiklamada bulunan Bisiklet Il Temsilcisi Baris Ünlü;” Ilimizde bisiklet sporcularinin sayisi her geçen gün artmaktadir. Karaman ilindeki bisiklet topluluklari ve Bisiklet Kulüplerinin ortaklasa yaptigi etkinlik Ögretmenlerimize vermis oldugumuz degeri göstermek içindir. Etkinlige katilan tüm sporculara tesekkür ederim” seklinde konustu.
Karamanli bisikletçilerin sadece yarislarda degil sosyal tüm etkinliklerde yer aldiklarini belirten Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürü Hayati Kisacik ise;” Bisiklet sporu Karaman ilinin kültürü olma yolunda hizla ilerlemektir. Modern toplumlarin modernlik göstergesi olan bisiklet sporunun ilimizde artan ilgi ile destek görmesi bizleri fazlasi ile memnun etmektedir. Bisiklet sporuna vermis oldugumuz destek artarak devam edecektir. Karaman iline geldigimiz günden bu yana vermis oldugumuz destek ile ilimizde birçok bisiklet kulübü ve birçok bisiklet toplulugu çalismalarini devam ettirmektedir. Ilimizin 2016 sezonunda ellinin üzerinde yarisan sporcusu olacak. Bu sayi ile aktif sporcusu açisindan ilimiz Türkiye’de Konya ilinden sonra 2. il olma özelligi göstermektedir. Sporcularimizin Ögretmenler Günü için gerçeklestirmis olduklari bu etkinlik ögretmenlerimize vermis oldugumuz degeri ebetteki karsilamamaktadir. Burada sporcularimiz ögretmenlerimize ve ögretmenlik meslegine saygilarini bizler adina sunmak için 4 saatlik bir yürüyüs etkinligi düzenlemislerdir. Etkinlige kulüp ve topluluklar adina 5-6 civarinda temsili sporcu katilmistir. Bu sporcularimiz özellikle spora yeni baslayan sporcularimizdan seçilmistir. Sporcularimizin bu etkinligi araciligi ile tüm ögretmenlerimizin ögretmenler gününü kutlamak istiyorum. Emegi geçen sporcularimiza tesekkür ediyorum” diye konustu.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284