Çok Amaçli Spor Salonu Insaati Yükselmeye Devam Ediyor

Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü yatirim faaliyetleri arasinda yer alan Çok Amaçli Spor Salonu insaati hizla yükselmeye devam ediyor.

Çok Amaçli Spor Salonu Insaati Yükselmeye Devam Ediyor

Karaman’da Sümer Mahallesi çevresinde insaati devam eden Çok Amaçli Spor Salonunun da %20’lik bölüm sona erdi. Yapiminin 750 is günü içerisinde tamamlanmasi planlanan Spor salonunun içerisinde güres, tekvando, judo, halter gibi ferdi branslar için çalisma alanlari yer alirken bunun yaninda, idari ofis, saglik odalari, fitness ve kafeterya gibi alanlarda hizmete girecek.
Konuyla ilgili açiklama yapan Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürü Hayati Kisacik,” Çok Amaçli Spor Salonumuzun yapimi tüm hiziyla devam ediyor. Suana kadar %20’lik kismi sona erdi. Yapiminin 750 is günü içerisinde tamamlanmasi planlanan Spor Salonunu 1 yil gibi bir süreyle tamamlayip faaliyete geçirecegiz. Sporcu Fabrikasinin yapilmasiyla birlikte ilimizde bulunan sporcularimizi daha iyi sartlarda antrenman yapmalarini saglamak ve daha fazla sporcuya ulasmak gelecegin teminati gençlerimizi kötü aliskanliklardan uzak tutmak, gençlerimizin sosyallesmesini saglamak istiyoruz” diye konustu.
“Yatirimlarimiz Devam Ediyor”
Karaman’in spor sehri olmasi yönünde atilan adimlarin meyvelerini vermeye basladigini sik sik vurgulayan Il Müdürü Kisacik, Karamana yapilacak yatirimlarin devam edecegin belirtti. Kisacik, bu yatirimlarin Ermenek Kayak Merkezi, Ermenek Futbol Sahasi, Ermenek Açik Spor Kompleksi, Basyayla Futbol Sahasi, Suduragi Futbol Sahasi, Kazimkarabekir Ilçesi Futbol Sahasi, Ermenek Gençlik Merkezi, Merkez Stadyum ve Merkez Spor Salonu oldugunu belirtti.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284