Judo Il Birinciligi Müsabakalari Yapildi

2015-2016 Egitim Ögretim yili okul sporlari faaliyet programinda yer alan ve Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü tarafindan gerçeklestirilen Gençler Judo Il Birinciligi müsabakalari sona erdi.

Judo Il Birinciligi Müsabakalari Yapildi

Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü Judo Salonu’nda gerçeklestirilen Gençler Judo Il Birinciligi müsabakalarini Il Müdürü Hayati Kisacik’ta yerinde izlerken, sporcular birinci olabilmek için kiyasiya mücadele ettiler. Genç erkekler kategorisinde 12, genç kizlar kategorisinde 8 toplamda 20 sporcunun mücadele ettigi Gençler Judo Il Birinciligi müsabakalari büyük çekismelere sahne oldu.
Renkli görüntülere sahne olan müsabakalar sonunda erkekler kategorisinde 50kg’da Mehmet Serçeli ve 55kg’da Mehmet Ali Akkus müsabakalari birinci olarak tamamladi. Kizlar kategorisinde ise, 40kg’da Ayse Elyigit, 44kg’da Esin Türkben, 48 kg’da Eda Karademir, 52kg’da Aynur Elyigit, 57kg’da Esra Türegün ve 70kg’da Beyzanur Ari müsabakalari birinci olarak tamamlayan sporcular oldular.
Müsabakalar sonunda dereye giren sporculara kupa ve madalyalari Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürü Hayati Kisacik, Okul Sporlari Tertip Kurulu Üyesi Hüseyin Kutan, antrenör ve Il Müdürlügü personeli tarafindan verildi.
Müsabakalar, günün anisina çekilen toplu fotografin ardindan sona erdi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284