Karaman FK, Kuşadası Maçı Hazırlıklarına Başladı

Karaman FK, 3. Ligin 28. haftasında Kuşadasıspor ile oynayacağı maç hazırlıklarına başladı. Ligin ilk 26 haftalık periyodunda 52 puan toplayan kırmızı beyazlı ekip, Aydın temsilcisi Kuşadasıspor deplasmanından puan ile dönmek istiyor.

Karaman FK, Kuşadası Maçı Hazırlıklarına Başladı

Karaman FK, 3. Ligin 28. haftasında Kuşadasıspor ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarına başladı. Teknik adam Şaban Yıldırım yönetimindeki idman Karaman Futbol Kulübü Tesisleri’nde başladı.

Ligin 26 haftalık bölümünde 52 puan toplayan ve geçtiğimiz haftasonu Kırıkkale ile 1-1 berabere kalan temsilcimiz puan cetvelinde 2’inci sırada yer alıyor. Karaman FK, oynadığı 25 maçta 15 galibiyet, 7 beraberlik ve 4 mağlubiyet yaşadı. Kendi sahasında puan toplayamayan kırmızı-beyazlı ekip, Kuşadasıspor’u kendi sahasında yenerek 3 puanı hanesine yazdırarak şampiyonluk iddiasını sürdürmek istiyor.

Karaman FK, 12 Nisan Çarşamba günü saat 15.00’da Kuşadası Özer Türk Stadı’nda Kuşadasıspor ile karşı karşıya gelecek. Kuşadasıspor, puan cetvelinde 43 puan ile 5’inci sırada yer alıyor.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284