Karaman FK’da Bomba İddia: Hızarcı Ayrılıyormu?

Karaman FK’da teknik direktör Zafer Hızarcı, oynattığı futbolla camianın beğenisini kazandı. Kırmızı beyaz takımla 2022-2023 sezonu için sözleşme imzalayan deneyimli hoca ile ilgili flaş bir gelişme yaşandı.

Karaman FK’da Bomba İddia: Hızarcı Ayrılıyormu?

TFF 3. Lig 2. Grupta ter döken Karaman FK, 3. Ligde devreyi 36 puan ile lider olarak kapattı. Kırmızı beyazlı ekibin başarısında önemli emeği olan teknik adamı Zafer Hızarcı ile ilgili bir sosyal medya hesabından idda ortaya atıldı.

Karaman FK: “Şampiyonluk yolunda tek yüreğiz”

Sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, Zafer Hızarcı’nın Karaman FK ile yollarını ayırdığı ve Yeni Malatyaspor ile anlaşmaya vardığı iddası futbol camiasında merak konusuna yol açtı. Sosyal medya hesabından yapılan bu paylaşım üzerine Karaman FK resmi sosyal hesabından flaş açıklama geldi. Karaman FK tarafından yapılan asılsız paylaşım üzerine, “Kamuoyunda yer alan “teknik direktörümüz Zafer Hızarcı’nın ayrıldığı” ile ilgili haberler gerçeği yansıtmamaktadır. Şampiyonluk yolunda tek yüreğiz!” açıklaması yapıldı.

Asılsız paylaşım sonrası Karamanlılardan tepki paylaşımları!

Sosyal medya hesabından yapılan asılsız paylaşım üzerine Karaman Futbol Kulübü yöneticileri ve hemşerilerimiz hesaplarından paylaşımlarda bulundu.

Demet Ören paylaşımında, “Bunlar asılsız haber, çekemeyenler çok hocamız herzaman yanımızda şampiyonluğa geldi Karaman Futbol Kulübümüze bizde yenetim olarak herzaman hocalarımızın futbolcularımızın yanındayız şampiyon olacaz Allahın izniyle” ifadelerini kullanırken, Adem Kapar ise, “Akıllı olun. Hoca işini yarım bırakmaz. Gitse bile Malatya ya gitmez .Bakın bakalım geçtiğimiz 6 ayda Malatya’da kaç hoca değişti.Kargaşayı hoca neden seçsinki. Asılsız haber yaparak huzuru bozmayalım.” dedi.

O sosyal medya hesabı özür paylaşımı yaptı

Asılsız ve gerçeğini yansıtmayan iddaları yayınlayan o ismini paylaşmadığımız sosyal medya hesabı Karaman FK resmi hesabından yapılan paylaşım sonrası paylaşımda bulundu. O sosyal medya hesabının yaptığı paylaşım ise, “Kimse ekmeğinden olmasın, sen yine o kulüpte kal, Karaman FK tarafından aldığımız bir bilgiyle paylaştığımız Zafer Hizarcı haberi doğru değildir. Karaman taraftarlarından sayfamız olarak özür dileriz. Bilinmesini isteriz ki Karaman tarafından gelen bu bilgiye güvenip paylaşmak gayet doğaldır. Karaman Fk Şampiyonluk yolunda başarılar dileriz. Gizlilik kuralları gereğiyle ismi paylaşamıyoruz, yasalara göre bir suç.” denildi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284