Kisacik, Gazi Çaliskan Bayan Futbol Turnuvasi Ödül Törenine Katildi

Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürü Hayati Kisacik, Karaman Spor eski kaptani Rahmetli Gazi Çaliskan’in adina düzenlenen bayan futbol turnuvasi ödül törenine katildi.

Kisacik, Gazi Çaliskan Bayan Futbol Turnuvasi Ödül Törenine Katildi

Karaman Belediyesi, Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü ve Karaman Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu tarafindan, Karaman Spor eski kaptani Rahmetli Gazi Çaliskan’in adina düzenlenen 4’lü turnuva sona erdi.
Karaman Yunuskent Futbol Sahasinda 2 gün boyunca devam eden müsabakalar sonunda dereceye giren takimlarin belirlenmesinin ardindan kupa töreni düzenlendi. Törene, Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürü Hayati Kisacik, Rahmetli Gazi Çaliskan’in agabeyi Sait Çaliskan, Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Genel Sekreteri H.Arif Yalçin, Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Baskan Yardimcisi Durmus Genç ve Il Hakem Kurulu Baskani Mehmet Kayatürk katildi.
Seyir zevkinin yüksek oldugu müsabakalara Karamanli sporseverlerin yogun ilgisi vardi. Kiyasiya mücadelenin yasandigi maçlar sonunda Kayseri Gençler Birligi birinci, Mersin Cam Spor ikinci, Konya Idman Yurdu üçüncü ve Karaman Yunuskent Spor da dördüncü oldu.
Karaman’in anlamli bir turnuvaya ev sahipligini yaptigini belirten Kisacik,” Öncelikle yapilan turnuva, Karamanspor eski kaptani Rahmetli Gazi Çaliskan’in adina yakisir bir sekilde tamamlandi. Böylesine anlamli bir turnuvada emegi geçen herkese tesekkür ediyorum. Karaman’da futbol adina güzel isler yapiliyor. Karamanimizi temsil eden ve Karaman’da futbol adina güzel isler yapan Yunuskent Sporu da ayrica tebrik ediyorum” diye konustu.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284