Kulüpler Arasi Küçükler Voleybol Müsabakalari Basladi

Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü Voleybol Il Temsilciligi faaliyet programinda yer alan Kulüpler Arasi Küçükler (Kiz-Erkek) voleybol müsabakalari basladi.

Kulüpler Arasi Küçükler Voleybol Müsabakalari Basladi

Voleybol Il Temsilciligi 2015-2016 yili faaliyet programinda yer alan ve Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü koordinesinde gerçeklestirilen Kulüpler Arasi Küçükler (kiz-erkek) voleybol müsabakalari kizlar ve erkekler kategorisi olmak üzere toplam 10 takimin katilimi ile Kazim Karabekir ve Yunus Emre Spor Salonlarinda oynanan ilk gün müsabakalari ile basladi.
Oynanan zorlu ve çekismeli ilk gün karsilasmalarinin ardindan alinan sonuçlar ise söyle oldu: Kizlar kategorisi Istiklal Ortaokulu Spor Kulübü: 3 - Spor Lisesi SK. (B) Takimi: 0, Gençlik Spor Kulübü:3 - Spor Lisesi SK. (A) Takimi: 1. Erkekler kategorisi Suduragi Gençlerbirligi SK.:0 - Spor Lisesi Spor Kulübü:3, Yunus Emre Ort. Spor Kulübü:3 - Istiklal Ortaokulu Spor Kulübü:1
Kulüp faaliyetlerin Karaman'da artis gösterdigini belirten Spor Il Müdürü Hayati Kisacik, 'Kulüpler arasi ligimizde her yil kulüp sayimizin artmasi Ligi daha da heyecan verici hale getirmektedir. Insallah hedefimiz müsabakalara daha fazla kulübümüzün katilmasidir. Müsabakalarda mücadele edecek olan tüm takimlarimiza basarila diliyorum" seklinde konustu.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284