VERİLEN ARA SON BULDU YENİ GÜNE TARAFTAR NE DEDİ?

Karaman Futbol Kulübü’nün 17 Aralık 2023 Pazar günü saat 14’de kendi sahasında misafir edeceği Iğdır Futbol Kulübü maç tarihi belli oldu.

VERİLEN ARA SON BULDU  YENİ GÜNE TARAFTAR NE DEDİ?

Ankaragücü eski Başkanı Faruk Koca’yla ve beraberindeki iki kişi hafta içi Ankaragücü ile Çaykur Rizespor arasında oynanan maçın ardından sahaya girerek hakem Halil Umut Meler’i darp etmişti. Yaşanan gelişmeler bu gelişmeler sonrasında Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi, daha önce süresiz ertelendiği açıklanan liglerin 19 Aralık Salı günü yeniden başlatılacağını açıkladı. Bu açıklamanın ardından Karaman Futbol Kulübü ile Iğdır Futbol Kulübü arasında gerçekleşecek maça kilitlenen taraftarlar maçın 20 Aralık 2023 Çarşamba günü saat 14’de oynanacak olmasına tepki gösterdi.

Çalışan insanları hiç mi düşünmezler diyen Karaman Futbol Kulübü taraftarları yapmış oldukları paylaşımlarda şu ifadelere yer verdi;

*“Çarşamba maç mı olur arkadaş”

*“TTF hataları hala hatayla devam ettirmeden, en azından mağdur edilen sporseverleri ve kulüplerin talepleri beklentileri göz önüne alınarak maç haftasının pazar gününe alınması yönünde karar değiştirmeli!”

*“Aslında jet hızıyla bizim kulüp başta olmak üzere paylaşım yapmalı, bizde bu hafta içi kararını tanımıyoruz diyerek. Talep şeklinde boykot paylaşımı yapmalı, tüm kulüpleri ve taraftarları cezalandırmış oldu. TFF MHK hatta kulüpler birliği kulüplerin bilet satma hakkına dahi tecavüz etmiş oldu hafta içine alarak. Bence bizim kulüp başlangıç olarak tepki mahiyetinde paylaşım yapmalı. Kulüplerimizin de eli ağzı armut toplamamalı.”

*“Sevgili Karaman siyasetçilerine sesleniyorum. Bu maçı akşam saatine almak bu şehre yapılacak en büyük hizmettir. Ne kadar önemsiyorsunuz görelim! Cantürk Alagöz beyle baş edebilir misiniz?”

* “Allah aşkına pazar oynatmayıp, 3 gün sonra oynatınca ne oluyor, hep yapıcı sağduyulu olmaya çalışıyorum ama bu neyin kafası Türk futbolu böylemi düzelecek, yatacak yeriniz yok. En azından çarşamba akşama aldırmak için girişimde bulunmak lazım. 16 senedir içerideki her maça gittik, izin alıp bu maçada gideriz, imkânı olan herkes gelsin, izin alamayacak arkadaşlarımız dualarıyla destek olsun, Iğdır’a sahayı dar edelim saha içinde hesaplaşalım...”

*“Taraftarın çoğu fabrikada çalışıyor, memur ya da öğrenci. Başkanlar itiraz edip bu maçı hafta sonuna aldırması gerek. Tüm iç saha takımları bence mağdur durumda hepsi itiraz etmeli”

*“Karaman FK taraftarı olaraktan böyle bir şeyi asla ve asla kabul etmiyoruz. Bu işin neresinde adalet var! Biri çıkıp da açıklama yapabilir mi? Madem öyle neden tüm maçlar hafta içine değil de hafta sonuna alınmıyor? Bizim takımımız maça çarşamba günü çıkacak. İş dolayısı ile maça hiçbir Karaman FK taraftarı gelemeyecek. Ama ligin 2. yarısında Iğdır maçı hafta sonu oynanacağı için Iğdır taraftarı stadı hınca hınç doldurup maça gidecek. Böyle bir haksızlık kabul edilemez bir durum. En azından maçın saatini akşama alsınlar.”

*“Yumruğun bedelini biz ödüyoruz! Yönetim hafta içi maçını kabul etmesin!”

* “Beklenen taraftarın onda biri zor gelir. Pazar oynanacak maçı çarşambaya alınca ne geçti elinize! Fikstür sıkışacak 4 güne bir maça çıkacak takımlar. Böyle yavşak federasyona kulüpler birliği olarak protesto gelsin takımlar çıkmasın maça!” Haber: M. Mustafa ÖZÜNAL

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284