Yildiz Voleybol Grup Müsabakalari Sona Erdi

Okul Sporlari faaliyet programinda yer alan ve ilimizde gerçeklestirilen okullar arasi yildiz voleybol grup müsabakalari sona erdi.

Yildiz Voleybol Grup Müsabakalari Sona Erdi

Okul Sporlari faaliyet programinda yer alan Yildiz Voleybol Grup müsabakalari Kazim Karabekir ve Yunus Emre Spor Salonlarinda oynanan müsabakalarla sona erdi.
Yildizlar Voleybol grup müsabakalarina Türkiye’nin çesitli bölgelerinden toplam 21 ilden 250 sporcu yari final müsabakalarina katilabilmek için ter döktü. Zorlu ve çekismeli geçen grup müsabakalarinda filenin yildizlari bir üst tura çikabilmek için ve illerini en iyi sekilde temsil edebilmek için tüm yeteneklerini sergilediler. Fair-Play kurallari çerçevesinde geçen müsabakalar Karamanli sporseverlerce büyük ilgi gördü.
Müsabakalari yerinde izleyen Karaman voleybol il temsilcisi Ali Sak yaptigi açiklamada, ‘’ Ilimizde düzenlenen yildizlar voleybol grup müsabakalarini sorunsuz bir sekilde tamamladik. Müsabakalar boyunca bizleri yalniz birakmayan basta Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürü Seyfettin Turan olmak üzere tüm voleybol hakemlerimize ve Karaman halkimiza tesekkür eder, zorlu geçen müsabakalar sonunda yari finale çikmaya hak kazanan sporcularimiza basarilar dilerim’’ dedi.
Müsabakalar yari finale katilmaya hak kazanan okullarin belirlenmesi ve okullara katilim belgelerinin verilmesinin ardindan sona erdi.
Müsabakalarda Yari Finale Çikan Okullar Ise;
YILDIZ ERKEKLER
A GRUBU BIRINCISI: ANTALYA Göynük Ortaokulu
B GRUBU BIRINCISI: ANKARA Prof. Dr. Mehmet Saglam Ortaokulu
C GRUBU BRINICISI: AKSARAY Helvadere Atatürk Ortaokulu
YILDIZ KIZLAR
A GRUBU BIRINCISI: ANTALYA Atatürk Ortaokulu
B GRUBU BIRINCISI: ANKARA Prof. Dr. Mehmet Saglam Ortaokulu
C GRUBU BRINICISI: ANTALYA Alanya Özel Hamdullah Eminpasa Koleji

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284