Tarimsal Yayim Ve Danismanlik Sinavi 2 Aralik’ta Yapilacak

Tarimsal Yayim ve Danismanlik sinavinin 2 Aralik tarihinde Ankara’da yapilacagi açiklandi.

Tarimsal Yayim Ve Danismanlik Sinavi 2 Aralik’ta Yapilacak

Konuyla ilgili olarak Il Gida Tarim ve Hayvancilik Müdürlügü’nden yapilan açiklamada, “Tarimsal isletme sahiplerinin bilgi ihtiyacinin zamaninda ve yeterli düzeyde karsilanmasini saglamak amaciyla uygulanan Tarimsal Yayim ve Danismanlik Hizmetlerinde görev alacak kisilerin belirlenmesi için Tarimsal yayim ve danismanlik sinavi yapilacaktir. Sinav Ankara’da Uluslar arasi Tarimsal Egitim Merkezi tarafindan belirlenen yerlerde saat 10.00’da baslayacak. 120 dakika sürecek sinavda 100 soru sorulacak ve 100 puan üzerinden yapilacak degerlendirme sonucu 70 puan alacak sinavdan geçebilecek.
Sinava girecek adaylarin 17 Ekim tarihine kadar istenen belgelerle birlikte Il müdürlüklerine, kamu merkez birimlerinde görevli kisiler birimleri araciligiyla UTEM’e basvurabilecek. Sinava girecek kisilerin listesi sinavdan 15 gün önce Baskanligin web sitesinde yayinlanacak.
Bu konuda detayli bilgiye Bakanlik Il/Ilçe Müdürlüklerinden ve Gida Tarim ve Hayvancilik Bakanligi, Egitim Yayim ve Yayinlar Dairesi Baskanliginin web sitesinde yer alan //www.tarimyayin.gov.tr/default.asp?hid=276 ulasilabilecek.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284