Yaglik Ayçiçegi Ve Aspir Fark Ödemesi Destegi Icmalleri Askiya Çikti

2011 üretim sezonu yaglik ayçiçegi ve aspir fark ödemesi destegi ile ilgili çiftçi detayindaki fark icmali askiya çikartildi.

Yaglik Ayçiçegi Ve Aspir Fark Ödemesi Destegi Icmalleri Askiya Çikti
Konu ile ilgili bir açiklama yapan Il Gida, Tarim ve Hayvancilik Müdürü Mehmet Öztiryaki “2 Nisan 2012 tarihine kadar Karaman Ili Merkez Ilçeye ait köy ve beldelerden müracaat eden çiftçilerimiz ile ilgili bilgiler Il Müdürlügümüz tarafindan Bakanligimiz Çiftçi Kayit Sistemi’ne aktarilmistir. Bu bilgilere göre her köy için hak edislerine esas teskil edecek Çiftçi Detayindaki Icmaller 10 Nisan -17 Nisan 2012 tarihleri arasinda kendi Köyünde/Mahallesinde, Il Müdürlügümüz ve Merkez Ziraat Odasi Baskanliginda olmak üzere 5 (bes) gün askiya çikartilmistir.çiftçilerimiz söz konusu aski listelerine Il Müdürlügümüzün www.karamangth.gov.tr. Internet adresinden T.C kimlik numaralari ile ulasabilirler. Çiftçilerimizin öncelikle aski belgelerinde isimlerinin bulunup bulunmadigini, T.C. Kimlik Numaralari, Destege Tabi Alan Toplam Alanlarini ve Toplam Destekleme Miktarlarini (TL) kontrol etmeleri gerekmektedir. Maddi hatalara iliskin olarak yazili itirazlar askida kalma süresi zarfinda 5 (bes) gün içerisinde Il Müdürlügümüze yapilacaktir” dedi.
Itiraz olmadigi takdirde icmallerin kesinlik kazanacagini ifade eden Öztiryaki, çiftçilerin magdur olmamalari için aski belgelerinin mutlaka kontrol edilmesi gerektigini, aksi takdirde aski süresince herhangi bir itiraz olmaz ise icmallerdeki bilgiler dogru kabul edilecegini, daha sonra yapilacak itirazlarin degerlendirmeye alinmayacagini ve herhangi bir hak dogurmayacagini sözlerine ilave etti.

YORUM EKLE
YORUMLAR
Ali eken
Ali eken - 2 yıl Önce

Ayçiçek askısı

SIRADAKİ HABER

banner284