Mevlana Ortaokulu Bulgaristan’a Gidiyor

Avrupa Birligi Egitim ve Gençlik Programlari çerçevesinde hazirlamis olduklari Comenius Projeleri kabul edilen Mevlana Ortaokulu 17-24 Kasim 2012 tarihleri arasinda Bulgaristan’a gidiyor.

Mevlana Ortaokulu Bulgaristan’a Gidiyor

Mevlana Ortaokulu proje ekibi Sube Müdürü Mehmet Akif Duman’in da katilimiyla Il Milli Egitim Müdür Vekili Selmani Karaçam’i ziyaret ederek projeleri hakkinda bilgi verdi. Ziyarette Okul Müdürü Ziya Güler, “Learning English through Drama Songs and Game Activities-Drama, sarki ve oyun etkinlikleriyle Ingilizce ögretimi adli projemiz kapsaminda, okulumuz proje ekibinden 4 ögretmen ve 4 ögrencimiz Bulgaristan’da gerçeklestirilecek olan proje toplantisina katilacaktir. Projemiz süresince ögrencilerimizin Ingilizceyi ögrenmeleri konusunda motivasyonlarini arttirmayi hedeflemekteyiz” dedi.
Mevlana Ortaokulu proje ekibini agirlamaktan dolayi memnuniyetini dile getiren Il Milli Egitim Müdür Vekili Selmani Karaçam yaptigi açiklamada, “ Ilimizde 2005 yilindan beri kabul edilen 89 proje kapsaminda 379 ögrencimiz, 649 idareci ve ögretmenimiz olmak üzere toplam 1028 kisi Avrupa ülkelerine giderek proje alanlari ile ilgili arastirma ve incelemelerde bulunmustur. Ayrica, Avrupa’nin farkli ülkelerinden 682 ögrenci ve egitimci de ilimize gelerek Türk Milli Egitim Sistemini yakindan tanima firsati bulmustur. Avrupa’daki egitim kurumlari ile ortaklasa yapilan projeler araciligiyla kültürler arasi etkilesim saglanmakta ve ülkeler arasinda bilgi ve tecrübe alisverisinde bulunulmaktadir. Bu güzel çalismayi ortaya koyan okulumuzun idareci ve ögretmenlerine tesekkür ediyor, basarilar diliyorum” dedi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284