Toki Anadolu Lisesinde Dostluk Zirvede

Okul Müdürümüz Sayin Mehmet Bastug baskanliginda bir grup ögretmen ve ögrenciden olusan heyet, Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürü Kasim Aydogdu`yu ziyaret etti.

Toki Anadolu Lisesinde Dostluk Zirvede

Egitimde degerler egitimi projesi kapsaminda, örnek sahsiyet kriteri dogrultusunda bu ziyareti gerçeklestirdiklerini söyleyen okul müdürümüz Sayin Mehmet Bastug zaman ayirdiklari için, Il Müdürü Kasim Aydogdu’ya tesekkür etti. Uzun yillar kendisinin de ögretmen ve idareci olarak egitim hizmetinde bulunduklarini ifade eden Gençlik Hizmetleri ve Spor il Müdürü Kasim Aydogdu da bu ziyaretten ziyadesiyle memnun oldugunu, kurumlar arasi iliskilerin sicak tutulmasi gerektigini ifade etti.
Karamanimizin gençlerinin hizmetinde olduklarini söyleyen Kasim Aydogdu, gençlerimizin kötü aliskanliklardan uzaklastirilarak, onlarin saglikli bir hayat sürdürmelerini saglamanin kendi amaçlari oldugunu ifade etti. Altyapiya çok önem verdiklerini, gelecegin sporcularini yetistirmek istediklerini, bu çalismaya da okullarimizin ve ögretmenlerimizin büyük katki saglayacaklarini ümit ettiklerini belirtti. Sporun kalici dostluklarin olusumunda büyük bir katkisi oldugunu söyledi. Daha sonra beraberce Gençlik Merkezine geçildi. Orada heyetimize mini bir konser verildi. Ardindan diger spor tesislerine geçilerek, Gençlik Hizmetleri ve Spor il Müdürü Kasim Aydogdu tarafindan heyetimize bilgi verildi.
Daha sonra Il Emniyet Müdürü Lütfi Sönmez'i makaminda ziyaret eden heyetimiz Egitimde Degerler Egitimi “Dostluk” kavrami kapsaminda bu ziyareti gerçeklestirdiklerini ifade ettiler. Vakit ayirdiklari için okulumuz Müdürü Mehmet Bastug da bu vesileyle kendilerine tesekkür etti.
Il Emniyet Müdürü Lütfi Sönmez'de bu ziyaretten dolayi memnun olduklarini, çocuklara ve gençlere çok önem verdigini, yetiskin bireylerden ziyade ögrencilerle sohbet etmeyi sevdigini belirtti.
Islenen konunun dostluk olmasi sebebiyle, bizi biz yapan unsurun “Degerlerimiz” oldugunu; insanca, milletçe yasamamiz için bu degerlere sahip çikmamiz gerektigini söyledi. Derslerin, konularin, üniversite kazanmanin da önemli oldugunu, ama asil amacimizin “iyi bir insan olmak” oldugunun altini çizdi.
Çogu dostluklarin gerçek dostluk olmadigini gerçek dostun ancak kendisi için istedigi seyi önce arkadasi için isterse o zaman gerçek dostlugun kurulabilecegini söyledi. Çevremizde binlerce arkadasimiz olsa da dost sayisinin sinirli sayida olmasi gerektigini söyledi.
O yüzden dostluk kurarken aceleci olunmamasi gerektigini, ince eleyip sik dokumak gerektigini ve herkesten dost olmayacaginin iyi bilinmesi gerektigini ifade etti. Okulumuza ve ögrencilerimize çalismalarinda basarilar dileyerek heyetimizi ugurladi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284