Gökyüzü Senligine Davetlisiniz

Karaman Belediyesi Deneme ve Bilim Merkezi tarafindan düzenlenen “Gökyüzü Senligi” 28 Mayis Sali günü saat 20.00`de “Evrenin Var Olusu ve Gelisimi Semineri” ile baslayacak.

Gökyüzü Senligine Davetlisiniz

Karaman Belediyesi Yunus Emre Konferans Salonu’nda yapilacak olan seminerin ardindan saat: 21.00’de gözlem senligi baslayacak. Türkçe Parki’nda gerçeklesecek olan senlikle, ögrenci ve vatandaslarimiz gökyüzünde ki gezegenlerin ahengini daha yakindan görecek.
Karaman Belediyesi Deneme ve Bilim Merkezi’nin Karaman’a kazandirildigi günden itibaren giderek büyüdügünü ve modern ekipmanlari bünyesine katarak gelistigini belirten Kültür ve Sosyal Islerden Sorumlu Baskan Yardimcisi H. Osman Ünüvar; “Belediye Baskanimiz Sayin Kâmil Ugurlu’nun talimatlariyla, Karaman Belediyesi Deneme ve Bilim Merkezi olarak bundan bir yil önce Karaman’da büyük bir eksikligi gidermis olduk. Deneme ve bilim merkezimizde ögrencilerimiz okullarda aldigi derslerin yani sira merkezimize gelerek teorik olarak gördükleri ders konularini burada uygulamali olarak deneyimli ögretmenlerimizle görme firsati buluyorlar. Deneme ve bilim merkezimizde bulunan ekipmanlarin yani sira yeni aldigimiz yüksek donanimli teleskop ve kamerali mikroskobu ögrencilerimizin ve vatandaslarimizin hizmetine sunduk. Tüm halkimizi Sali günü gerçeklestirecegimiz “Gökyüzü Senligi” etkinligimize bekliyoruz.” dedi.
Programin ardindan belediye tarafindan gözlem senlige katilan vatandaslarimiza çesitli ikramlar sunulacak.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284