Kilbasan Köyü Sentetik Futbol Sahasina Kavusuyor

Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü yatirim projeleri arasinda yer alan Kilbasan sentetik futbol sahasinin yapimi devam ediyor.

Kilbasan Köyü Sentetik Futbol Sahasina Kavusuyor

AK Parti Karaman Milletvekili Recep Seker, Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürü Hayati Kisacik ile birlikte Karaman’da devam eden spor yatirimlarini yerinde inceleyerek bilgiler aldi. Incelemeleri sirasinda açiklamada bulunan Milletvekili Recep Seker, “Sümer Mahallesi’nde insaati devam eden Sporcu Fabrikasi ile Kilbasan köyünde yapimi devam eden spor yatirimlarimiz tamamlandiginda Karaman daha modern ve yetenekli sporcularin yetistirmesinde daha kaliteli bir spor tesislerine kavusmus olacak. Insaati devam eden bölgelerimize spor alanlarinin yapilmasi Karaman’imizin spor alaninda daha da güçlenecegi anlamina geliyor. Spor yatirimlarimiz ileriki dönemlerde buralarda da kalmayip farkli bölgelerimize de faaliyete geçecek. Gerçeklestirilen bu yatirimlar sayesinde Karaman artik spor sehri olma yönünde büyük bir mesafe kat edecek. Yapimi tamamlanan tesislerimizden yetisecek olan evlatlarimiz ise ülkemizin ve Karaman’imizin adini ulusal ve uluslararasi arenada en iyi sekilde duyuracaklardir" diye konustu.
Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürü Hayati Kisacik ise, “Kilbasan köyümüze güzel ve daha modern bir futbol sahasi kazandiriyoruz. Insallah Sporcu Fabrikamiz ile birlikte en kisa sürede 500 kisilik tribünü olan, FIFA onayli zemine sahip ve tam aydinlatmali sentetik çim yüzeyli futbol sahasini bu sirin köyümüze kavusturacagiz” dedi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284