Babaoglu’ndan Destege Devam

Bifa Egitim Vakfi’nin (BEV) egitime destek amaçli kitap dagitim töreninin 2. si Babaoglu Koleji’nde gerçeklestirildi.

Babaoglu’ndan Destege Devam

Kitap dagitim törenine Il Emniyet Müdürü Mehmet Sahne, Il Milli Egitim Müdür Yardimcisi Nurettin Dogan, Bifa Egitim Vakfi Onursal Baskani Yilmaz Babaoglu, Bifa Egitim Vakfi Yöneticisi ve Kent Konseyi Baskani Ali Konukseven, Babaoglu Koleji Kurucu Temsilcisi Hilmi Erdogdu, okul müdürleri Mustafa Ün, Mesut Saribas, yöneticiler, ögretmenler ve ögrenciler katildi.
Yilmaz Babaoglu’nun destegiyle Bifa Vakfi’nin her yil gerçeklestirdigi kitap dagitiminda, bu yil ilimiz ögrencilerine toplam 17 bin 500 kitap hediye edilecek.
Vakif yöneticisi Ali Konukseven yaptigi konusmada, Bifa Egitim Vakfi olarak geleneksel hale getirdikleri kitap dagitimini bu yilda gerçeklestirdikleri için çok mutlu olduklarini belirterek, egitime destek vermeye devam edeceklerini söyledi. Ilimizdeki bütün okullari kendi okullari olarak, bütün ögrencileri de kendi ögrencileri olarak gördüklerini ifade etti. Vakif olarak kitap okuma oranini artirmak için tüm destegi vereceklerini belirtti.
Yilmaz Babaoglu ise egitime destek vermeyi önemsediklerini belirtti. Ögrencilere tavsiyelerde bulunan Babaoglu, okumanin önemli oldugunu ancak bilinçli olarak okumanin ve ögrencilerin kendisini gelistirmek için okunmasi gerektigini söyledi.
Program kitap dagitimi ile son buldu.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284