Erenoglu: “Karaman’da Ortak Bir Sinerji Yakalamisiz”

2015 yilinin Kasim ayina ait son Verimlilik Degerlendirme Toplantisi Karaman Kamu Hastaneleri Birligi Genel Sekreterliginin ev sahipliginde gerçeklestirildi.

Erenoglu: “Karaman’da Ortak Bir Sinerji Yakalamisiz”

Genel Sekreter Dr. Ayhan Erenoglu toplanti öncesi yaptigi konusmasinda Ermenek’ten ve Merkez hastanelerinden gelen yöneticilere hos geldiniz diyerek “Yüzünüzdeki enerjiyi görünce anliyorum ki bizler ortak bir sinerji yakalamisiz. Çalisma heyecaniniz hedeflerinizden anlasilabiliyor. Yaklasik bir yildir sizlerle birlikteyiz. Artik birbirimizi taniyoruz. Ne istedigimizi, ne bekledigimizi net sekilde ortaya koyabiliyoruz” dedi.
“ADSM’de Yükselis Var”
Son 2 aydir Agiz Dis Sagligi Merkezine ( ADSM )yapilan atamalarla birlikte artan hekim sayisina paralel olarak Merkezin gelirlerinin arttigina dikkat çekti. Hastaneye basvuran hasta sayisinin özellikle çocuk hastalarin sayisinin yükselise geçtigini, hastalara yapilan her türlü tibbi islemlerin ve protez sayilarinin arttigini vurgulayarak “ADSM yöneticilerinin nezdinde tüm çalisanlarimizi kutluyorum” dedi.
Verimlilik Degerlendirme Birim Sorumlusu Batur Ilyas Kapidas tarafindan Kamu Hastaneleri Birligi Karaman Genel Sekreterligine bagli Saglik Tesislerinin Güncel Karne Verileri ve Finansal Risk Analizleri ayrintili sekilde degerlendirilerek kurum bazinda sunumun yapildigi toplantinin ana gündemini Ermenek Devlet Hastanesinin tasinma süreci olusturdu.
“Ocak Ayinda Ermenek Devlet Hastanesini Tasiyacagiz”
Dr. Ayhan Erenoglu Ermenek Devlet Hastanesinin insaati ile ilgili bilgileri ve fotograflari incelerken Ocak ayinda yeni binanin kullanimina hazir hale getirilmesi konusunda talimatlarini yineledi. Özellikle isinma ve elektrik konularinda gereken prosedür ve girisimlerin yerine getirilmesi için hastane yönetimi, yüklenici firma ve Genel Sekreterlik bazinda ne gerekiyorsa acil yapilmasini istedi. Çalisanlarin ve hastalarin bugüne kadar sabirla beklediklerini de hatirlatan Genel Sekreter Ermenek Devlet Hastanesinin çok iyi sartlarda teslim edilmesi için elbirligi ile çaba harcadiklarini ifade etti.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284