Karaman Anadolu Lisesi, Avrupa Ile “Enerji”Sini Paylasiyor

AB KA2 (Eylem-2) Okul Egitimi Programlari kapsaminda Italya’ya gidecek olan Karaman Anadolu Lisesi Proje Ekibi, Il Milli Egitim Müdürü Asim Sultanoglu’nu makaminda ziyaret ederek enerji kullanimi konulu projeleri hakkinda bilgi verdi.

 Karaman Anadolu Lisesi, Avrupa Ile “Enerji”Sini Paylasiyor

26 Ekim-02 Kasim 2014 tarihleri arasinda Italya’ya gidecek olan proje ekibi, Karaman Anadolu Lisesi Müdür Vekili ve Proje Sorumlusu Oral Uykür baskanliginda gerçeklestirilen ziyarette, proje ile ilgili Il Milli Egitim Müdürü Asim Sultanoglu’na bilgilendirmede bulunuldu.

Enerji kullanimi konulu projenin Avrupali ortaklari; Ispanya, Italya, Finlandiya, Almanya ve Hollandali ekiplerden olusuyor. Projenin temel amaçlari; enerjinin kullanimi konusunda insanlari bilinçlendirmek, yenilenebilir enerjinin ülkemiz ve dünyamiz için önemini kavratmak, gelecek nesillere temiz ve yasanabilinir bir dünya birakmak, dil ögrenimini gelistirerek Avrupalilik bilincini olusturmak ve kültürler arasinda dayanismayi saglamaktir.
Il Müdürü Asim Sultanoglu, farkli ülkelerdeki enerji alaninda gerçeklestirilen uygulamalari yakindan taniyarak 2023 hedeflerine ulasmada bu projelerin önemine degindi. Ayrica bizi biz yapan degerlerimizi bu projeler  vesilesiyle Avrupa insanina tanitmanin iyi bir firsat oldugunu söyledi.
 
Milli Egitim Müdürü Asim Sultanoglu yapilan çalismalardan duydugu memnuniyeti belirterek projede emegi geçen idareci, ögretmenler ve ögrencilere tesekkür etti.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284