Cumhuriyet Kupasi Yüzme Yarislari Yapildi

Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü tarafindan, `Cumhuriyet Bayrami` etkinlikleri kapsaminda düzenlenen “Cumhuriyet Kupasi Yüzme Yarislari” sona erdi.

 Cumhuriyet Kupasi Yüzme Yarislari Yapildi

Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü tarafindan Fikret Ünlü Olimpik Yüzme Havuzunda gerçeklestirilen yarismalara 50metre, 100metre, 200metre ve 400 metre kategorilerinde 7-14 yas arasinda toplam 100 sporcu katildi.

Katilimin yogun oldugu yarislarda yüzücüler sirt üstü, kurbagalama, serbest ve engelli kategorilerinde yaristi. Kiyasiya mücadelenin yasandigi Cumhuriyet Kupasi Yüzme Yarislari sonunda dereceye giren yüzücüler madalyalarla ödüllendirildi.
Performansi yükseltmek ve yarismalara tesvik amaçli yapilan yarismalar renkli görüntülere sahne olurken, Karaman yüzme il temsilcisi Ali Güley, Kasim ayi ile birlikte Yüzme Federasyonunun 2014–2015 programini açiklamasi durumunda ayda en az bir kez bu tür yarismalar düzenlenecegini ve yüzme il temsilciligi olarak sporcularin sayisini arttirmak için çalismalarin devam ettigini belirtti.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284