Atletler Emin Adimlarla Kosuyor

Atletizm Federasyonu’nun faaliyet programinda yer alan ve 2. etabi Mersin’de gerçeklestirilen “Küçük ve Yildizlar Kros Ligi” yarislarinda Karaman Gençlik Spor Kulübü Atletizm Takimi küçük erkekler kategorisinde sampiyon oldu.

Atletler Emin Adimlarla Kosuyor

Atletizm Federasyonu’nun faaliyet programinda yer alan ve 2. Kademesi Mersin’de gerçeklestirilen “Küçük ve Yildizlar Kros Ligi” yarislarinda Karaman Gençlik Spor Kulübü Atletizm Takimi küçük erkekler kategorisinde birinci, Karaman Idman Yurdu Spor Kulübü ilk kez katilmasina ragmen yedinci oldu.
Atletizm Federasyonu’nun faaliyet programinda yer alan “Küçük ve Yildizlar Kros Ligi” 2. Kademesi Mersin Kapiz kros parkurunda gerçeklestirildi. Mersin’in yani sira Osmaniye, Hatay, Kahramanmaras, Adana, Karaman ve Nigde, Aksaray ile Kuzey Kibris Türk Cumhuriyeti’nden toplam 107 sporcu katildi.
Karaman Gençlik Spor Kulübü atletizm takimi ve Karaman Idman Yurdu Spor Kulübü atletizm takimi Milli Takim antrenörleri Murat Yurdadön ve Mevlüt Inanir esliginde katildigi “Küçük ve Yildizlar Kros Ligi” yarislarinda, küçük erkekler kategorisinde gösterdikleri performansla 2. Etap yarislarini da basarili bir sekilde geçerek Aksaray’da gerçeklestirilecek olan 3. Kademe yarislarina gitmeye hak kazandilar.
Yapilan yarislar sonunda sporculardan Berat Ergil birinci, Mehmet Celil Durmaz ikinci, Yasin Akçakaya dördüncü Mehmet Gül on sekizinci olarak 9 puanla Karaman takimi küçük erkekler kategorisinde sampiyon oldu.

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284